Рецепт Суп з Тофу фото

Суп з Тофу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви любите легкі, апетитні і прості перші страви, то запрошую вас на кухню, щоб повторити цей чудовий і абсолютно нескладний рецепт. Прозорий азіатський супчик - то, що потрібно!

Опис приготування:

Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що цей рецепт дуже незвичайний, по перше, інгредієнтами для бульйону. Але ви можете використовувати більш звичні овочі або коріння, які є у вас під рукою. Для вегетаріанського меню, я думаю, цей варіант точно не буде зайвим. Отже, давайте я покажу, як приготувати суп з тофу.

  • Зелень і коріння для бульйону - За смаком
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Морква - 1-2 штук
  • Зелений горошок - 100 грам
  • Тофу - 200 грам
  • Сіль - За смаком
1
Викладіть коріння, овочі та зелень в каструлю. Залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і проваріть приблизно півгодинки.
2
Акуратно процідіть бульйон і знову поставте на вогонь.
3
Після закипання посоліть за смаком, викладіть нарізану кубиками моркву і варіть хвилин 5. Після додайте горошок, хвилини через 3 - тофу.
4
Віслюку додавання тофу вимкніть вогонь і можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти