Рецепт Суп з щуки фото

Суп з щуки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Супи , Вуха
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Суп з щуки - це по суті та ж вуха. Щоб приготувати це ароматне блюдо вам знадобиться свіжа щука. Краще, щоб вона була недавно виловлена. Тоді вуха вийде максимально смачною.

Опис приготування:

Мало хто встоїть перед ароматної і смачною юшкою з щуки. По бажанню, ви можете додати в суп будь-яку іншу рибу. Чим більше риб'ячих голів і плавників - тим наваристий вийде вуха. Щоб дізнатися, як приготувати суп з щуки, прочитайте цей рецепт.

  • Щука - 650 грам
  • Перлова крупа - 200 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Цибуля зелена - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Кріп - 50 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Вода - 4 L
суп з щуки - фото крок 1
Для цього супу вам знадобляться тільки щучі голови, плавники і хвости. Промийте їх під проточною водою, покладіть в каструлю і залийте водою.
суп з щуки - фото крок 2
Поставте каструлю на плиту і доведіть воду до кипіння. Промийте перлову крупу і викладіть її в каструлю. Варіть крупу зі щукою близько години, щоб перловка стала м'якою. У процесі приготування постійно знімайте шумівкою утворилася пінку.
суп з щуки - фото крок 3
Моркву очистіть і ретельно вимийте. Натріть її на терці. З бульйону дістаньте щучьі голови і плавники, покладіть в нього морква і кілька лаврових листів.
суп з щуки - фото крок 4
Вимийте зелена цибуля і петрушку. Обсушити зелень, видаліть у петрушки стебла і наріжте зелень дрібно за допомогою гострого ножа. Покладіть зелень в каструльку до решти інгредієнтів.
суп з щуки - фото крок 5
Потім влийте в каструлю три столові ложки рослинної олії без запаху, додайте нарізану кубиками картоплю. Після того, як суп закипить, посоліть його за смаком, додайте спеції для юшки або мелений перець. Варіть суп десять хвилин, вимкніть вогонь і дайте йому настоятися близько години.

Схожі рецепти