Рибний суп з щуки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите перші страви і ще не знаєте, як приготувати рибний суп з щуки, тоді це нескладний покроковий рецепт спеціально для вас. Побалуйте себе і близьких цим ароматним супчиком.
Приготувати цей ароматний рибний суп з щуки в домашніх умовах можна досить швидко. При бажанні доповнити його можна пшоном і невеликою кількістю горілки, за мотивами справжньої юшки.
- Щука - 1 штука
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 3-5 зубчиків
- Зелень - 1 пучок
- Горілка - 50 мілілітрів (по бажанню)
- Сіль - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
1. Це спрощений варіант, як зробити рибний суп з щуки, так що набір потрібних інгредієнтів досить простий.
2. Рибу потрібно вимити, очистити від нутрощів, плавників і іншого. Нарізати на невеликі стейки.
3. Очистити одну цибулину і разом з головою щуки відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння і варити близько півгодини на середньому вогні. Щоб суп був прозорим, необхідно знімати пінку.
4. За цей час можна очистити і нарізати невеликими шматочками цибулю, морква і часник.
5. Вимити свіжу зелень і викласти в каструлю з овочами. Голову можна акуратно дістати, а замість неї відправити шматочки риби. Варити на середньому вогні близько 20 хвилин.
6. Щоб риба не переварити, її можна акуратно дістати з каструлі. Посолити і поперчити рибний суп з щуки в домашніх умовах за смаком.
7. Додати лавровий лист, перець горошком і влити при бажанні трохи горілки.
8. На тарілку викласти шматочок риби і налити суп. Ось і весь простий рецепт рибного супу з щуки.