Рецепт Суп з ревеню фото

Суп з ревеню
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Ревінь
Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви пробували суп з ревеню? Якщо так, напевно ви погодитеся, що його чудовий смак складно забути! Такий суп завжди виходить особливо наваристим і ситним, з властивою ревеню кислинкою.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування супу з ревеню. Рекомендується використовувати молоде листя ревеню, т.К. Вони містять в собі найбільше корисних вітамінів. Обов'язково додайте в готовий суп варені яйця і кріп, це додасть страві ситності. Хай щастить!

  • Ревінь - 300 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Кріп - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Яйця варені - 3 штуки (круто)
  • Куряче м'ясо - 500 грам
  • Вода - 2 L
  • Сіль і перець - За смаком
суп з ревеню - фото крок 1
Варимо простий бульончик на основі курячого м'яса, на його варіння ообично йде від 30 до 40 хвилин. Воду солимо.
суп з ревеню - фото крок 2
Картопля моєму і очищаємо від шкірки.
суп з ревеню - фото крок 3
Нарізаємо картоплю скибочками.
суп з ревеню - фото крок 4
Ревінь промиваємо, зрізаємо листя зі стебел. Кришимо листя, але не дуже дрібно.
суп з ревеню - фото крок 5
Проціджуємо готовий бульйон. Знову доводимо до кипіння, після чого додаємо в нього листя ревеню. Кладемо картоплю, варимо до готовності.
суп з ревеню - фото крок 6
Коли картопля майже звариться, додаємо подрібнену зелену цибулю. Потім знімаємо суп з вогню і тримаємо під кришкою 15 хвилин.
суп з ревеню - фото крок 7
Варені яйця очищаємо і нарізаємо шматочками.
суп з ревеню - фото крок 8
Розливаємо суп по тарілках, додаємо в нього свіжий кріп і шматочки варених яєць. Смачного!

Схожі рецепти