Суп з ревеню
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували суп з ревеню? Якщо так, напевно ви погодитеся, що його чудовий смак складно забути! Такий суп завжди виходить особливо наваристим і ситним, з властивою ревеню кислинкою.
Перед вами простий рецепт приготування супу з ревеню. Рекомендується використовувати молоде листя ревеню, т.К. Вони містять в собі найбільше корисних вітамінів. Обов'язково додайте в готовий суп варені яйця і кріп, це додасть страві ситності. Хай щастить!
- Ревінь - 300 грам
- Картопля - 500 грам
- Кріп - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Яйця варені - 3 штуки (круто)
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Вода - 2 L
- Сіль і перець - За смаком
Варимо простий бульончик на основі курячого м'яса, на його варіння ообично йде від 30 до 40 хвилин. Воду солимо.
Картопля моєму і очищаємо від шкірки.
Нарізаємо картоплю скибочками.
Ревінь промиваємо, зрізаємо листя зі стебел. Кришимо листя, але не дуже дрібно.
Проціджуємо готовий бульйон. Знову доводимо до кипіння, після чого додаємо в нього листя ревеню. Кладемо картоплю, варимо до готовності.
Коли картопля майже звариться, додаємо подрібнену зелену цибулю. Потім знімаємо суп з вогню і тримаємо під кришкою 15 хвилин.
Варені яйця очищаємо і нарізаємо шматочками.
Розливаємо суп по тарілках, додаємо в нього свіжий кріп і шматочки варених яєць. Смачного!