Суп з пельменями
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з пельменями.
Кількість порцій: 4
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1/2 штуки
- Сушений орегано - 1/2 чайних ложки
- Курячий бульйон - 1 літр (можна замінити овочевим)
- Консервовані томати - 450 грам
- Сіль, перець - - За смаком
- Пельмені - 250 грам (будь-які, свіжі або заморожені)
- Шпинат - 700 грам (свіжий, порізати)
- Сир пармезан - - За смаком (перед сервіровкою)
На середньому вогні розжарити масло і обсмажити цибулю і часник, приблизно 5 хвилин. Коли цибуля пом'якшиться, а часник стане злегка коричневий.
Додайте орегано.
Влийте бульйон.
Додайте томати і при правте сіллю і перцем за смаком. Дерев'яною лопаткою злегка роздушіть томати.
Як бульйон закипить, додайте пельмені. Готуйте пельмені як зазначено на упаковці.
За хвилину до готовності пельменів, додайте свіжий шпинат.
Як пельмені готові, зніміть каструлю з вогню і якщо необхідно, при правте сіллю і перцем.
Присипте трохи зверху сиром і можна подавати до столу. Смачного.