Рецепт Суп з ледачими пельменями фото

Суп з ледачими пельменями
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Борошно , М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть пельмені, але не любите з ними возитися? Тоді цей рецепт для вас. Ситний суп з ледачими пельменями порадує вас і зовнішнім виглядом, адже завитки так оригінально і апетитно виглядають в тарілці.

Опис приготування:

Щоб приготувати суп з ледачими пельменями потрібно замісити тісто, розділити його на рівні частини і тонко розкачати. Підготовлений фарш необхідно рівномірно розподілити на тесті, сформувати рулет і порційно нарізати. Докладніше, як приготувати суп з ледачими пельменями, я розповім в покроковому рецепті.

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вода - 80 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Фарш із телятини - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Бульйон овочевий або м'ясний - 1, 5 L
  • Картопля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Зелень свіжа - 1 пучок
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
суп з ледачими пельменями - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочевий або м'ясний бульйон можна приготувати заздалегідь, а можна обійтися без нього і зварити легший варіант супу на воді.
суп з ледачими пельменями - фото крок 2
Для початку приготуйте тісто. Просійте борошно і змішайте її з сіллю. У склянці з'єднайте яйце і воду. Поступово вливаючи яєчну суміш в борошно, замісити круте тісто.
суп з ледачими пельменями - фото крок 3
Сформуйте з тіста кулю, змастіть його рослинним маслом і загорніть в плівку. Дайте тесту відпочити.
суп з ледачими пельменями - фото крок 4
Підготуйте фарш. Додайте в нього дрібно нарізану цибулю, сіль і перець за смаком. Потім розділіть тісто на три частини, кожну тонко розкачати. Викладіть фарш на розкачане тісто, розподіліть рівномірно, залишивши вільними краю. Поверніть тісто в щільний рулет і наріжте на шматочки близько 2 сантиметрів завширшки. Нарізані ледачі пельмені викладіть на присипану борошном дошку і приберіть в морозилку на 30 хвилин.
суп з ледачими пельменями - фото крок 5
Картопля наріжте кубиками і опустіть в киплячий бульйон. Варіть 5 хвилин.
суп з ледачими пельменями - фото крок 6
Опустіть в суп охолоджені ледачі пельмені, варіть ще 5 хвилин.
суп з ледачими пельменями - фото крок 7
На сковороді розігрійте олію і злегка обсмажити цибулю з натертою на крупній тертці морквою.
суп з ледачими пельменями - фото крок 8
Обсмажені овочі додайте в суп. Готуйте ще 2-3 хвилини.
суп з ледачими пельменями - фото крок 9
Додайте лавровий лист, нарізану зелену цибулю і подрібнену зелень. Готуйте ще 2 хвилини. В кінці посоліть за смаком.
суп з ледачими пельменями - фото крок 10
Суп з ледачими пельменями подавайте зі сметаною і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти