Рецепт Борщ з пельменями фото

Борщ з пельменями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Капуста, Картопля, Морква, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Борщ, Супи

В даному блюді об'єдналися дві культури, два народи в одне єдине. В українському борщі використовуються російські пельмені. І мушу вам сказати, виходить дуже смачно. Будемо дружити народами.

У приготуванні борщу з пельменями немає особливих хитрощів. Але таке блюдо дозволяє заощадити кошти і час. Не потрібно виварювати бульйони, купувати дороге м'ясо. Борщ виходить одночасно легкий і м'ясної.

  • Капуста білокачанна - 100 грам
  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 4-5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Пельмені - 10-15 штук
  • Томатний соус або сік - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль, спеції - За смаком
борщ з пельменями - фото крок 1
Для приготування Борщу з пельменями нам необхідно очистити овочі. Так, очищаємо картоплю і нарізаємо кубиком. Занадто дрібно не режим, бо в готовому борщі дрібні кубики разварятся. Перекладаємо картопля в каструлю, заливаємо 2 літрами води і ставимо на вогонь.
борщ з пельменями - фото крок 2
Морква нарізати тонко руками або натерти на крупній тертці. Вибір нарізки особливої ​​ролі не грає, головне щоб було зручно і приємно їсти.
борщ з пельменями - фото крок 3
Нарізаємо цибулю дрібно. Я використовую блендер.
борщ з пельменями - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю.
борщ з пельменями - фото крок 5
Додаємо моркву і тушкуємо все разом під кришкою, помішуючи.
борщ з пельменями - фото крок 6
Додаємо буряк і томат. Тушкуємо все разом помішуючи до м'якості овочів.
борщ з пельменями - фото крок 7
Наша зажарка для Борщу з пельменями готова. Нехай гаситься поки будемо варити інші продукти.
борщ з пельменями - фото крок 8
У киплячий картопляний відвар додаємо нашатковану соломкою капусту.
борщ з пельменями - фото крок 9
Приготуйте пельмені. Можна взяти домашні( заморожені) або покупні.
борщ з пельменями - фото крок 10
Коли капуста стане м'якою, додайте в борщ зажарку. Варіть 10 хвилин. Тепер додайте пельмені і варіть ще 6 хвилин. Додайте в борщ сіль, цукор, перчик мелений. Можна подрібнити часник і зелень. Перемішайте. Доведіть до смаку і вимикайте.
борщ з пельменями - фото крок 11
Борщ з пельменями готовий. Подайте борщ до столу. Можна додати сметани, але і так борщ дуже смачний.

Схожі рецепти