Рецепт Суп з нутом і фрикадельками фото

Суп з нутом і фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Суп з нутом і фрикадельками - вельми ситне і смачне першу страву. Воно відноситься до національної Турецької кухні. Однак наші господині теж люблять балувати своїх гостей таким наваристим супом.

Опис приготування:

Якщо вас зацікавило, як приготувати суп з нутом і фрикадельками, то простий рецепт ви знайдете прямо тут і зараз. Це відмінне перше блюдо для всієї родини. Завдяки нуту, суп виходить дуже ситним.

  • Яловичий бульйон - 4 L
  • Гайка - 1 Склянка
  • Картопля - 5 штук
  • Петрушка - 1 пучок
  • Фрикадельки - 20 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Селера стебло - 4 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
суп з нутом і фрикадельками - фото крок 1
Підготуйте цибуля, часник, селера. Промийте, очистіть, наріжте невеликими шматочками. Пасеруйте овочі до м'якості на розпеченій сковороді з рослинним маслом на сильному вогні.
суп з нутом і фрикадельками - фото крок 2
Очистіть від насіння солодкий перець, помийте його і наріжте. Перекладіть в сковороду. Туди ж відправте натерту моркву. Пару ложок томатної пасти розведіть з водою або бульйоном, додайте до овочів. Гарненько перемішайте, приправити сіллю, поперчіть і залиште гаситися на десять хвилин.
суп з нутом і фрикадельками - фото крок 3
Нут промийте і покладіть в каструлю з яловичим бульйоном. Туди ж відправте натерту на крупній тертці або тонко нашатковану картоплю.
суп з нутом і фрикадельками - фото крок 4
Сліпий 20 фрикадельок, якщо у вас немає готових. Для фаршу використовуйте яловичину, цибуля і сире яйце.
суп з нутом і фрикадельками - фото крок 5
Дочекайтеся, поки картопля і нут закиплять на плиті. Потім варите їх десять хвилин. До м'яса і картоплі додайте обсмажені овочі з томатною пастою. Накрийте кришкою і варіть ще десять хвилин. Подавайте суп зі сметаною гарячим.

Схожі рецепти