Суп з баранини з нутом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з баранини з нутом. Суп виходить наваристим, дуже смачним, з трохи помітним ніжним ароматом м'яти. Всі продукти дуже добре поєднуються між собою.
Кількість порцій: 6
- Селера стебло - 100 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Гайка (горох турецька) - 150 грам
- Зіра - 0, 5 чайних ложки
- Бараняча нога - 800 грам
- Sushenaya перекидається - 2 чайних ложки
- Морква - 100 грам
1. У великій кількості води замочуємо нут (годин на вісім-десять).
2. Промиваємо баранячі ніжки і заливаємо їх холодною водою. На великому вогні доводимо до кипіння. Потім вогонь зменшуємо і знімаємо піну. Варимо приблизно годину-півтори при невеликому кипінні, потім додаємо сюди розбухлого нуту і хвилин тридцять-сорок варимо ще. Не забуваємо посолити.
3. Тепер, коли стане м'яким м'ясо, і від кістки буде відділятися легко, кістки видаляємо, так само і жорстку тканину. Невеликими шматочками нарізаємо м'ясо і кладемо назад в суп. Додаємо розтерту зіру.
4. Промиваємо моркву і очищаємо її. Нарізаємо тоненькою соломкою і додаємо її в суп.
5. Нарізаємо селера поперек невеликими шматочками і так само додаємо в каструлю з супом.
6. Варимо ще хвилин п'ять-сім (овочі повинні стати м'якими). Спеції додаємо в самому кінці, вогонь вимикаємо і даємо супу трохи настоятися.