Рецепт Суп з баранини з нутом фото

Суп з баранини з нутом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Баранина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування супу з баранини з нутом. Суп виходить наваристим, дуже смачним, з трохи помітним ніжним ароматом м'яти. Всі продукти дуже добре поєднуються між собою.

Кількість порцій: 6
  • Селера стебло - 100 грам
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Гайка (горох турецька) - 150 грам
  • Зіра - 0, 5 чайних ложки
  • Бараняча нога - 800 грам
  • Sushenaya перекидається - 2 чайних ложки
  • Морква - 100 грам
суп з баранини з нутом - фото крок 1
1. У великій кількості води замочуємо нут (годин на вісім-десять).
суп з баранини з нутом - фото крок 2
2. Промиваємо баранячі ніжки і заливаємо їх холодною водою. На великому вогні доводимо до кипіння. Потім вогонь зменшуємо і знімаємо піну. Варимо приблизно годину-півтори при невеликому кипінні, потім додаємо сюди розбухлого нуту і хвилин тридцять-сорок варимо ще. Не забуваємо посолити.
суп з баранини з нутом - фото крок 3
3. Тепер, коли стане м'яким м'ясо, і від кістки буде відділятися легко, кістки видаляємо, так само і жорстку тканину. Невеликими шматочками нарізаємо м'ясо і кладемо назад в суп. Додаємо розтерту зіру.
суп з баранини з нутом - фото крок 4
4. Промиваємо моркву і очищаємо її. Нарізаємо тоненькою соломкою і додаємо її в суп.
суп з баранини з нутом - фото крок 5
5. Нарізаємо селера поперек невеликими шматочками і так само додаємо в каструлю з супом.
суп з баранини з нутом - фото крок 6
6. Варимо ще хвилин п'ять-сім (овочі повинні стати м'якими). Спеції додаємо в самому кінці, вогонь вимикаємо і даємо супу трохи настоятися.

Схожі рецепти