Рецепт Суп з крес-салату фото

Суп з крес-салату
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Зелень , Цибуля , Листя салату
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Не завжди вдається готувати з по-справжньому корисних продуктів, які навіть при тепловій обробці залишають в собі багато корисних властивостей. В першу чергу, це стосується овочів і зелені.

Опис приготування:

Купила я недавно крес-салат і вибирала, що з ним зробити. Адже цей інгредієнт просто джерело вітамінів, кальцію, магнію, антиоксидантів, йоду та іншого. Просто корисна бомба. Тому я вирішила описати вам, як приготувати суп з крес-салату. Він виходить легкий, але в той же час ситний.

  • Кресс - салат - 300 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 250 грам
  • Вершки жирні - 1/3 склянки
  • Мускатний горіх мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Бульйон - 2 L
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
суп з крес-салату - фото крок 1
Картоплю і цибулю почистіть, помийте і наріжте кубиками.
суп з крес-салату - фото крок 2
У каструлі розігрійте вершкове і оливкове масло. Обсмажте в них цибулю протягом 7 хвилин, постійно помішуючи.
суп з крес-салату - фото крок 3
Тепер до цибулі додайте картоплю і залийте все бульйоном. Доведіть до кипіння і варіть 13 хвилин.
суп з крес-салату - фото крок 4
В цей час промийте крес-салат. Видаліть жорсткі стебла, а решта крупно наріжте.
суп з крес-салату - фото крок 5
Зменшіть вогонь, на якому стоїть бульйон. Додайте в нього салат, перець, сіль, мускатний горіх. Доведіть до кипіння і варіть ще 6 хвилин.
суп з крес-салату - фото крок 6
Потім внесіть вершки, перемішайте, зніміть суп з вогню.
суп з крес-салату - фото крок 7
Суп подрібнити блендером і подавайте зі сметаною або натуральним йогуртом. Смачного!

Схожі рецепти