Суп з копченої рульки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ароматний супчик, який можна подавати з грінками або свіжою зеленню. Показую і розповідаю рецепт приготування супу з копченої рульки!
Опис приготування:
Такий легкий суп я готую зазвичай на курячому бульйоні. Хоча можна просто на воді готувати. Тільки тоді раджу більше грибів в суп покласти - більш наваристий вийде. Для приготування супу з копченої рульки беремо свинячу копчену рульку, лавровий лист і ще зробимо соус зі сметани і муки.
- Рулька копчена - 350 грам
- Гриби - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Крем - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Якщо гриби сушені - замочіть на 30 хвилин.
Ріжемо картоплю кубиками і відправляємо варитися.
Ріжемо рульку (можна і інші копченості використовувати) і обсмажуємо.
Додайте до копченостям цибулю, порізаний кубиками, перемішайте.
Обсмажуємо до золотистого кольору.
Картопля закипіла, додаємо до неї гриби, варимо хвилин 10.
Борошно обсмажуємо на сковороді, потім додаємо трохи води холодної і бульйон. Перемішайте до стану густого соусу.
Додаємо в суп обжарку і соус, а також лавровий лист. Варимо ще хвилин 8.
Готовий суп з копченою рульки подаємо зі сметанно. Смачного!
Готовий суп з копченою рульки подаємо зі сметанно. Смачного!