Рецепт Суп з копченої рульки фото

Суп з копченої рульки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ароматний супчик, який можна подавати з грінками або свіжою зеленню. Показую і розповідаю рецепт приготування супу з копченої рульки!

Опис приготування:

Такий легкий суп я готую зазвичай на курячому бульйоні. Хоча можна просто на воді готувати. Тільки тоді раджу більше грибів в суп покласти - більш наваристий вийде. Для приготування супу з копченої рульки беремо свинячу копчену рульку, лавровий лист і ще зробимо соус зі сметани і муки.

  • Рулька копчена - 350 грам
  • Гриби - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
  • Крем - За смаком
суп з копченої рульки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
суп з копченої рульки - фото крок 2
Якщо гриби сушені - замочіть на 30 хвилин.
суп з копченої рульки - фото крок 3
Ріжемо картоплю кубиками і відправляємо варитися.
суп з копченої рульки - фото крок 4
Ріжемо рульку (можна і інші копченості використовувати) і обсмажуємо.
суп з копченої рульки - фото крок 5
Додайте до копченостям цибулю, порізаний кубиками, перемішайте.
суп з копченої рульки - фото крок 6
Обсмажуємо до золотистого кольору.
суп з копченої рульки - фото крок 7
Картопля закипіла, додаємо до неї гриби, варимо хвилин 10.
суп з копченої рульки - фото крок 8
Борошно обсмажуємо на сковороді, потім додаємо трохи води холодної і бульйон. Перемішайте до стану густого соусу.
суп з копченої рульки - фото крок 9
Додаємо в суп обжарку і соус, а також лавровий лист. Варимо ще хвилин 8.
Готовий суп з копченою рульки подаємо зі сметанно. Смачного!

Схожі рецепти