Рецепт Суп з качкою і локшиною фото

Суп з качкою і локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Макарони, Морква, Цибуля, Качка
Рецепти без шкоди
На обід, Для дітей
Супи

Суп приготовлений на бульйоні з качки виходить дуже насиченим, ароматним, смачним і корисним. Готувати його просто і швидко.

Для приготування бульйону вибираємо спинку з ребрами, шию і за бажанням тельбухи.

  • Качка - 300-400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 частина
  • Картопля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Локшина - 30-40 грам
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Вода - 2 L
суп з качкою і локшиною - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти.
суп з качкою і локшиною - фото крок 2
2. Качине м'ясо промиваємо і кладемо в холодну воду. Доводимо до кипіння і прибираємо піну. Додаємо сіль, лавровий лист, половину цибулини і трохи моркви. Бульйон варимо близько години.
суп з качкою і локшиною - фото крок 3
3. У готовий бульйон кладемо нарізані соломкою моркву і корінь петрушки.
суп з качкою і локшиною - фото крок 4
4. Додаємо дрібно порізану цибулю.
суп з качкою і локшиною - фото крок 5
5. Картопля чистим, ріжемо і додаємо в суп.
суп з качкою і локшиною - фото крок 6
6. Готуємо 15 хвилин і додаємо в суп локшину.
Варимо ще близько 10 хвилин.
суп з качкою і локшиною - фото крок 7
7. Суп з качкою і локшиною готовий. Посипаємо зеленню, перцем і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти