Суп з качкою і локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Суп приготовлений на бульйоні з качки виходить дуже насиченим, ароматним, смачним і корисним. Готувати його просто і швидко.
Для приготування бульйону вибираємо спинку з ребрами, шию і за бажанням тельбухи.
- Качка - 300-400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Корінь петрушки - 1 частина
- Картопля - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Локшина - 30-40 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Чорний перець - 1 щіпка
- Вода - 2 L
1. Підготуємо інгредієнти.
2. Качине м'ясо промиваємо і кладемо в холодну воду. Доводимо до кипіння і прибираємо піну. Додаємо сіль, лавровий лист, половину цибулини і трохи моркви. Бульйон варимо близько години.
3. У готовий бульйон кладемо нарізані соломкою моркву і корінь петрушки.
4. Додаємо дрібно порізану цибулю.
5. Картопля чистим, ріжемо і додаємо в суп.
6. Готуємо 15 хвилин і додаємо в суп локшину.
Варимо ще близько 10 хвилин.
Варимо ще близько 10 хвилин.
7. Суп з качкою і локшиною готовий. Посипаємо зеленню, перцем і подаємо до столу. Смачного!