Суп з їжачками
(покроковий рецепт з фото)
Хто в дитинстві не їв бульйон з фрикадельками? Мені він дуже подобався. Напевно, це був єдиний суп, який я по-справжньому любила. Мама його варить дуже смачно. І тепер уже я дотримуюся її рецептом.
Сьогодні я розповім і покажу вам, як приготувати суп з їжачками і вермішеллю. Він досить легкий, швидкий і ситний. Це просте блюдо на кожен день завжди нагодує всю сім'ю. А головне, що діти його їдять із задоволенням! Це рідко трапляється, але тут все зійшлося. Для фаршу я взяла яловичину зі свининою.
- Фарш - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Мал - 1/3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Вода - 3 L (або м'ясний бульйон)
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
Воду доведіть до кипіння. Додайте в неї сіль. Далі внесіть очищений і нарізаний картопля. Вогонь зробіть мінімальним.
Тепер в фарш додайте сіль, спеції і рубаний лук, а також промитий рис і яйце. Добре перемішайте фарш.
Скачайте з фаршу "їжачків" чайною ложкою. Закиньте їх в суп.
Варіть суп ще 15 хвилин після закипання води. Додайте зелень. Смачного!