Рецепт Суп з їжачками фото

Суп з їжачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Хто в дитинстві не їв бульйон з фрикадельками? Мені він дуже подобався. Напевно, це був єдиний суп, який я по-справжньому любила. Мама його варить дуже смачно. І тепер уже я дотримуюся її рецептом.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім і покажу вам, як приготувати суп з їжачками і вермішеллю. Він досить легкий, швидкий і ситний. Це просте блюдо на кожен день завжди нагодує всю сім'ю. А головне, що діти його їдять із задоволенням! Це рідко трапляється, але тут все зійшлося. Для фаршу я взяла яловичину зі свининою.

  • Фарш - 300 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Мал - 1/3 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Вода - 3 L (або м'ясний бульйон)
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
суп з їжачками - фото крок 1
Воду доведіть до кипіння. Додайте в неї сіль. Далі внесіть очищений і нарізаний картопля. Вогонь зробіть мінімальним.
суп з їжачками - фото крок 2
Тепер в фарш додайте сіль, спеції і рубаний лук, а також промитий рис і яйце. Добре перемішайте фарш.
суп з їжачками - фото крок 3
Скачайте з фаршу"їжачків" чайною ложкою. Закиньте їх в суп.
суп з їжачками - фото крок 4
Варіть суп ще 15 хвилин після закипання води. Додайте зелень. Смачного!

Схожі рецепти