Суп з фрикадельками і локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися знаннями про те, як приготувати суп з фрикадельками і локшиною. Ідеальне обідню страву, яке так актуально з настанням холодів. Класика жанру в домашньому виконанні!
Відмінний спосіб приготувати суп з фрикадельками і локшиною в домашніх умовах. Для фрикадельок підійде будь-який м'ясний фарш, що знаходиться в вашій морозилці. У теорії, локшину можна замінити іншими макаронними виробами, буде не менш смачно. Вдалого приготування!
- Локшина - 100 грам
- Фарш м'ясний - 250 грам
- Сіль - 0, 3 чайних ложки
- Зелень - 1 пучок
- Вода - 3, 5 L
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука

Цибулю і моркву очищаємо і подрібнюємо за допомогою блендера.

Кип'ятимо майже повну каструлю води. Тим часом формуємо з м'ясного фаршу фрикадельки.

Опускаємо фрикадельки в киплячу воду.

Видаляємо (можна - за допомогою шумівки) утворилася пінку, а через 10 хвилин додаємо в бульйон подрібнені овочі.

Потім додаємо локшину і дрібно посічену зелень. Знову кип'ятимо суп, продовжуємо варити ще 5-6 хвилин. Солимо і перчимо до смаку.

Смачного!