Суп з локшиною і фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Всім знайомий супчик з фрикадельками я роблю на курячому бульйоні: виходить ну дуже смачно! Супчик виходить дуже ароматним і ситним. Спробуйте і ви приготувати суп з дитинства.
Фарш змішайте з цибулею і спеціями, сформуйте з нього фрикадельки. Поставте в холодильник. Закип'ятіть воду для супу, відваріть в ній курку, цибулю і моркву. Додайте в отриманий бульйон фрикадельки, проваріть все ще близько 10 хвилин.
- Вода - 2, 5 L
- Ніжки курчати - 2 штуки
- Курячий фарш - 600 грам
- Цибуля - 600 грам
- Борошно - 120 грам
- Яєчний жовток - 7 штук
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 70 грам

Підготуйте інгредієнти. Приготуйте фрикадельки. Для цього візьміть курячий фарш і змішайте його з дрібно порізаною цибулею. Можна взяти і звичайну курку і зробити фарш самостійно. Ретельно перемішайте і скачайте з цієї маси кульки розміром з волоський горіх. Поставте в холодильник на 2 годину.
Приготуйте локшину. Змішайте борошно і 6 жовтків, перемішайте. Розкачайте тісто і наріжте його на дрібні стрічки. В принципі, можна використовувати і вже готову локшину.
Приготуйте локшину. Змішайте борошно і 6 жовтків, перемішайте. Розкачайте тісто і наріжте його на дрібні стрічки. В принципі, можна використовувати і вже готову локшину.

Закип'ятіть в каструлі воду. Після кипіння додайте у воду курку, цибуля, морква. Варіть 1, 5 годину, знімаючи пінку. Додайте лавровий лист, сіль, перець і стебло кропу.

Витягніть з бульйону цибулю і моркву. Цибуля потрібно викинути, морква поріжте і додайте назад в суп. Додайте в бульйон фрикадельки і локшину, варіть ще 10 хвилин. Після чого зніміть суп з плити, дайте йому трохи постояти (бажано під кришкою, так він настоїться ще краще).