Суп з черемшею
(покроковий рецепт з фото)
Весна - час, коли з'являється ніжна, молода зелень, яка, за сумісництвом - джерело необхідних вітамінів. Тому сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати суп з черемшею.
Суп виходить нереально смачним і дуже ніжним. Подавайте з нарізаними кубиками обсмаженими грінками. Впевнена, цей суп не залишить вас байдужими!
А тим, хто обожнює м'ясо, можна порадити додати в суп обсмажений бекон.
- Вершкове масло - 25 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Бульйон - 1 літр (курячий або овочевий)
- Цибуля - 2 пучка
- Крем - 100 мілілітрів
1
Розтопити масло в каструлі на середньому вогні.
2
Додайте нарізану картоплю і цибулю. Посоліть і поперчіть за смаком.
3
Накрийте кришкою і варіть на невеликому вогні 10 хвилин, поки овочі не стануть м'якими. Регулярно помішуйте, щоб вони не прилипли до каструлі.
4
Додайте бульйон і доведіть його до кипіння.
5
Додайте черемшу і варіть близько 2 хвилин (намагайтеся не перетримати, щоб зелень втратила колір і аромат).
6
Вилийте все в блендер і перемолу до стану однорідної маси.
7
Вилийте суп в чисту ємність і додайте сметану. Відразу подавайте до столу.