Суп з артишоків
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, що б таке цікаве приготувати для всієї родини на обід? Спробуйте зробити суп з артишоків. Вам обов'язково сподобається його ніжний вершковий смак. Такий суп люблять навіть маленькі діти.
1. У сотейнику "розпустіть" вершкове масло, обсмажте на ньому дрібно нарізану цибулю і розділений на кілька частин часник.
2. Додайте підготовлені артишоки, злиття херес, бульйон, додайте спеції, сіль, цукор. Дочекайтеся, поки рідина закипить, і зменшіть вогонь до мінімуму. Накрийте сотейник кришкою, млоїте блюдо 30 хвилин.
3. В окремій сковороді "розпустіть" олія, обсмажте в ньому борошно. Влийте вершки і йогурт, доведіть до кипіння.
4. Тонкою цівкою влийте вершкову суміш в сотейник з супом. Доведіть страву до кипіння, збийте блендером. Подавайте з базиліком і соусом песто.
Якщо вам хочеться знати, як приготувати суп з артишоків, то просто дотримуйтесь вищевикладеної інструкції. Ваші зусилля обов'язково виправдаються, і гості оцінять ваші старання.
- Артишок - 1 кілограм
- Курячий бульйон - 400 мілілітрів
- Вершкове масло - 120 грам
- Вершки 35% - 130 мілілітрів
- Йогурт - 120 мілілітрів
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 60 грам
- Цукор - 40 грам
- Херес - 3 Ст. Ложки
- Песто и листья базилика, сіль, чорний перець - За смаком
2. Додайте підготовлені артишоки, злиття херес, бульйон, додайте спеції, сіль, цукор. Дочекайтеся, поки рідина закипить, і зменшіть вогонь до мінімуму. Накрийте сотейник кришкою, млоїте блюдо 30 хвилин.
3. В окремій сковороді "розпустіть" олія, обсмажте в ньому борошно. Влийте вершки і йогурт, доведіть до кипіння.
4. Тонкою цівкою влийте вершкову суміш в сотейник з супом. Доведіть страву до кипіння, збийте блендером. Подавайте з базиліком і соусом песто.
Якщо вам хочеться знати, як приготувати суп з артишоків, то просто дотримуйтесь вищевикладеної інструкції. Ваші зусилля обов'язково виправдаються, і гості оцінять ваші старання.