Суп турецька з булгуром
(покроковий рецепт з фото)
Апетитний і наваристий суп з лосося з луком, овочами і булгуром стане прекрасним гарячим блюдом для вашого святкового обіду! Показую і розповідаю рецепт приготування супу турецького з булгуром
Кілька варіантів даного супу ви можете зустріти на турецьких курортах, готують його з різною рибою. З лососем і тріскою він виходить найбільш смачним, жирним і наваристим. Щоб приготувати суп турецька з булгуром знадобиться цибуля порей, а не звичайний лук. Булгур беріть не сильно невеликий, але і не великий. Читайте мій детальний рецепт, як приготувати суп турецька з булгуром і приступайте до приготування!
- Лосось - 300 грам
- Лихоманка - 300 грам
- Манна крупа - 50 грам
- Цибуля-пориста - 100 грам
- Соус бешамель - 100 грам
- Кістки рибні - 100 грам
- Вода - 2 L
- Петрушка (корінь) - 100 грам
- Морквина - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Перець солодкий - 10-15 грам
Підготуйте для початку інгредієнти.
Залийте рибні кістки водою, додайте корінь петрушки, морквину і цибулю. Варіть 40 хвилин після закипання. Готовий бульйон процідити.
Залийте рибні кістки водою, додайте корінь петрушки, морквину і цибулю. Варіть 40 хвилин після закипання. Готовий бульйон процідити.
Цибуля тим часом поріжте кільцями. Додайте в попередньо проціджений киплячий бульйон.
Солодкий перець пропустіть через м'ясорубку або дуже дрібно порубати, обсмажте, щоб рідина випарувалася - виходить паста досить густа. Її додайте в суп.
Потім додайте булгур. Додати сіль, поперчіть, додайте приправ за смаком.
Потім додайте соус бешамель і перемішайте.
Лосось і тріску поріжте кубиками і додайте в суп. Варіть хвилин 10
Готовий суп турецька з булгуром перед подачею посипте рубаною петрушкою. Смачного!