Морквяний суп з булгуром
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий і швидкий, м'який і оксамитовий, ароматний пісний суп приємно урізноманітнить ваше меню. Якщо у вашій родині є ті, хто не любить моркву в супі, це блюдо будуть уплітати з задоволенням.
Під час довгого посту цей рецепт приготування морквяного супу з булгуром приємно урізноманітнить ваше меню. Суп готується дуже просто, дуже швидко і виходить дуже смачним. Інгредієнтів для супу вам знадобиться дуже мало, але, незважаючи на це, оксамитовий смак супу вразить вас. Смачного!
- Морква - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків (за смаком)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Базилік сушений - 1-2 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Насіння суміш - 2 Ст. Ложки
- Вода - 600-700 мілілітрів (або овочевий бульйон)
1. Очистимо цибулю і моркву, narezhem. Якість нарізки нам не важливо, адже суп буде Пюріровать.
2. Обсмажуємо цибулю з морквою на оливковій олії до м'якості.
3. Додамо подрібнений часник, обсмажуємо ще хвилинку.
4. Булгур ретельно промиємо, по максимуму сольем рідина.
5. Додамо булгур до овочів і обсмажити хвилини 2, помішуючи. При обсмажуванні булгур дасть приємний горіховий аромат.
6. Додамо сіль і спеції.
7. І заливаємо водою або овочевим бульйоном.
8. Варимо на середньому вогні до готовності булгура. Час варіння вказано на упаковці. Мій булгур вариться 10 хвилин, але в супі я варила його 15 хвилин.
9. За допомогою погружного блендера перетворюємо суп в пюре. Густоту супу регулюйте, додаючи бульйон або воду.
10. Насіння обсмажуємо на сухій сковороді.
11. І додаємо кожному їдцю в тарілку