Рецепт Суп з баранини з булгуром фото

Суп з баранини з булгуром
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо , Крупи , Баранина , Манна крупа
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Чудова страва, яке прийшло до нас прямо з східної кухні. Багате колагеном м'ясо баранчика, манна крупа, соковиті овочі та ароматних спецій - з усього цього готується смачний суп. Пробуємо!

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт приготування супу з баранини з булгуром. Нижче, дуже детально описаний весь процес приготування. Цей суп є нетиповим з кількох причин. Ну ось, наприклад, такий факт - в Тунісі вважається, що готовий булгур не можна їсти відразу. Його здатність вбирати воду таїть в собі небезпеку для шлунка. Тому потрібно зняти каструлю з вогню і дати їй постояти хвилин тридцять, а потім подавати до столу.

Суп виходить густим, всю воду вбирають бобові. Хай щастить!


  • Баранина - 2 кілограма
  • Гайка - 1 Склянка (замочений на ніч у воді)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Паприка солодка - 1 Ст. Ложка
  • Аріса - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка (мелений)
  • Перець болгарський - 2-3 штук
  • Горох зелений - 2 склянки (заморожений)
  • Манна крупа - 2 склянки
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сіль - За смаком
суп з баранини з булгуром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
суп з баранини з булгуром - фото крок 2
Баранину обсмажуємо з усіх боків на олії. До золотистої скоринки.
суп з баранини з булгуром - фото крок 3
У цій же сковороді обсмажуємо цибулю до прозорості, потім додаємо паприку і томатну пасту + 2 ст.Л. Води, ретельно перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин.
суп з баранини з булгуром - фото крок 4
У велику каструлю кладемо обсмажене м'ясо і тушковану цибулю, зверху заливаємо водою, так щоб м'ясо закрилося. Доводимо до кипіння, солимо і тушкуємо на повільному вогні 2 годину. Потім додаємо нут, tusim 1 час, після чого витягаємо м'ясо.
суп з баранини з булгуром - фото крок 5
У бульйон додайте ще приблизно 1 літр води. Засипте булгур і нарізану кубиками морква. Варимо 20 хвилин, часто помішуючи.
суп з баранини з булгуром - фото крок 6
Для 10 хвилин до кінця - засипаємо горошок зелений, а відразу після нього, кубики солодкого перцю.
суп з баранини з булгуром - фото крок 7
В самому кінці додаються спеції і подрібнений часник.
суп з баранини з булгуром - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти