Суп з булгуром і сочевицею
(покроковий рецепт з фото)
Пісний, наваристий і дуже корисний супчик, який зігріє Вас після холодної вулиці або важкого дня. Готується дуже швидко і просто. Запрошую всіх на тарілочку супу!
Звичайно, суп можна зварити на курячому або м'ясному бульйоні, додати шматочки м'яса, але це буде вже не пісний варіант. У зажарку до супу можете додати растолченную зиру, якщо Ви любитель спецій. Я не додавала, т. До. Готувала для дітей. У будь-якому з варіантів суп буде дуже-дуже смачним! А як приготувати суп з булгуром і сочевицею запрошую подивитися в покроковому рецепті.
- Манна крупа - 100 грам
- Сочевиця - 100 грам
- Томати консервірвоанние - 300 грам (у власному соку)
- Перець болгарскіц - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2-2, 5 L (або бульйон)
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі помийте і очистіть.
Манна крупа, сочевицю промийте і опустіть в киплячу воду. Варіть після закипання 20 хвилин на повільному вогні. За цей час приготуємо зажарку.
Цибуля, морква і перець наріжте невеликими кубиками. З помідорів зніміть шкірку і розімніть вилкою з соком. На рослинному маслі обсмажити цибулю, морква і перець. В останню чергу додайте помідори і тушкуйте 2-3 хвилини. При бажанні додайте зіру.
Після того, як сварились булгур і сочевиця, додайте зажарку в суп, посоліть за смаком і поваріть ще пару хвилин. Для балансу смаку можете додати дрібку цукру. Потім вимкніть плиту і дайте супу настоятися 20-30 хвилин, щоб він наповнився всіма смаками і ароматами.
Подавайте зі свіжою зеленню кінзи. Смачного!