Суп з булгуром і фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
А ви любите ситні, наваристі супи? Якщо так, то вам сюди! Це дуже смачний суп, який доведеться душі, як дорослим, так і дітям. А процес приготування досить простий.
Склад супу дуже багатий: манна крупа, фрикадельки, печериці, овочі! Такий суп стане не тільки ситним, але ще і дуже смачним обідом або вечерею. Як приготувати суп з булгуром і фрикадельками читайте в покроковому рецепті.
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Манна крупа - 100 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Печериці - 100-150 грам
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибуля зелена - пучок (невеликий)
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У 3-х літрову каструлю налийте 1, 5 літра води, поставте на плиту і доведіть до кипіння. Фарш посоліть за смаком і сформуйте невеликі фрикадельки. Опустіть їх в киплячу воду, після закипання зменшіть вогонь і варіть протягом 15 хвилин. Бульйон обов'язково посоліть.
Булгур промийте кілька разів. Картопля очистіть, помийте і наріжте невеликими шматочками. Додайте булгур і картопля в бульйон з фрикадельками. Поки все вариться, приготуємо заправку для супу.
Моркву очистіть і натріть на крупній тертці, гриби, томат і цибулю дрібно наріжте.
На сковороду додайте трохи рослинного масла і обсмажте моркву протягом 1-2 хвилин, потім додайте гриби, томат і в останню чергу цибулю.
Додайте заправку в суп і потім на повільному вогні 10 хвилин. При необхідності ще трохи посоліть за смаком. Суп готовий!
Смачного!