Рецепт Суп-пюре з морепродуктів фото

Суп-пюре з морепродуктів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Устриця
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Супи, Супи-пюре

Хочеться порекомендувати надзвичайно смачний, вишуканий і неймовірно простий у приготуванні суп-пюре з морепродуктів. Дуже підходить до столу для прийому гостей.

Такий суп-пюре з морепродуктів став одним з наших традиційних страв і є моїм секретним фаворитом. Всі мої домочадці в цей суп закохалися з першого ложки. Ділюся з вами рецептом і сподіваюся, що він приживеться і в вашій родині.

  • Картопля - 3-4 штук (середнього розміру)
  • Креветки - 200 грам
  • М'ясо устриць - 150-200 грам
  • Вершки - 500 мілілітрів(10% жирності)
  • Молоко - 1 Склянка
  • Суміш мелених перців - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Промийте, почистіть і відваріть креветки в підсоленій воді. Бульйон не виливайте, він нам знадобиться.
2
Відваріть картоплю, перетворите його в пюре. Я це роблю за допомогою погружного блендера. Так текстура пюре буде більш ніжною і гладенькою.
3
У великій ємності приготуйте м'ясо устриць, додайте вершки, молоко і спеції. Перемішайте і протушкувати 2-3 хвилини на повільному вогні.
4
До устриць відправте картопляне пюре і відварені креветки. Вимкніть конфорку і дайте готового супу настоятися кілька хвилин.
5
Смачного!

Схожі рецепти