Суп-пюре з морепродуктів
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться порекомендувати надзвичайно смачний, вишуканий і неймовірно простий у приготуванні суп-пюре з морепродуктів. Дуже підходить до столу для прийому гостей.
Такий суп-пюре з морепродуктів став одним з наших традиційних страв і є моїм секретним фаворитом. Всі мої домочадці в цей суп закохалися з першого ложки. Ділюся з вами рецептом і сподіваюся, що він приживеться і в вашій родині.
- Картопля - 3-4 штук (середнього розміру)
- Креветки - 200 грам
- М'ясо устриць - 150-200 грам
- Вершки - 500 мілілітрів(10% жирності)
- Молоко - 1 Склянка
- Суміш мелених перців - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Промийте, почистіть і відваріть креветки в підсоленій воді. Бульйон не виливайте, він нам знадобиться.
2
Відваріть картоплю, перетворите його в пюре. Я це роблю за допомогою погружного блендера. Так текстура пюре буде більш ніжною і гладенькою.
3
У великій ємності приготуйте м'ясо устриць, додайте вершки, молоко і спеції. Перемішайте і протушкувати 2-3 хвилини на повільному вогні.
4
До устриць відправте картопляне пюре і відварені креветки. Вимкніть конфорку і дайте готового супу настоятися кілька хвилин.
5
Смачного!