Рецепт Суп з коктейлю морепродуктів фото

Суп з коктейлю морепродуктів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Супи

Дуже ароматний суп виходить з різних морепродуктів. Вони багаті білком, йодом, а також містять мало калорій. Відмінна альтернатива м'ясним супів (як з яловичиною та свининою, так і з куркою).

Супи з морепродуктів неймовірно популярні в багатьох країнах світу. Відносяться вони до середземноморської кухні. Їх подають в найдорожчих ресторанах. Але ви цілком можете дізнатися, як приготувати суп з коктейлю морепродуктів в домашній обстановці, щоб пригостити ним своїх гостей.

  • Суміш морепродуктів - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Корінь селери і пастернаку - 50 грам
  • Зелений горошок - 100 грам
  • Вершки - 500 мілілітрів (або молоко)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно, сіль, перець, сушені трави - За смаком
суп з коктейлю морепродуктів - фото крок 1
Візьміть сковороду, покладіть в неї шматочок вершкового масла. Розтопіть його на плиті. Очистіть цибулю від лушпиння, вимийте і наріжте кубиками. Обсмажте цибулю до золотистого кольору на вершковому маслі.
суп з коктейлю морепродуктів - фото крок 2
Вимийте і почистіть коріння, наріжте їх дрібними кубиками. Додайте разом із зеленим горошком в сковорідку до цибулі. Присипте спеціями, сіллю і перцем, ретельно перемішайте. Додайте при потребі води і тушкуйте на маленькому вогні півгодини до повної готовності.
суп з коктейлю морепродуктів - фото крок 3
Дістаньте з морозилки морепродукти, дайте їм постояти при кімнатній температурі, щоб вони розтанули. Злийте непотрібну рідина, викладіть морепродукти в сковорідку до овочів. Гасіть буквально пару хвилин.
суп з коктейлю морепродуктів - фото крок 4
Розігрійте вершки або молоко, додайте їх до овочів і морепродуктів. У невеликій кількості води (близько ста п'ятдесяти мілілітрів) розведіть кілька столових ложок борошна, влийте цю суміш в сковороду. Варіть суп на повільному вогні під закритою кришкою п'ять хвилин до загустіння. Відразу ж подавайте його до столу.

Схожі рецепти