Рецепт Томатний суп з морепродуктів фото

Томатний суп з морепродуктів
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Мідії і гребінці
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ще один рецепт з використанням смачних дарів моря. Розповідаю, як приготувати томатний суп з морепродуктів. Суп дуже смачний, насичений за смаком, пряний, з цікавою і апетитною подачею.

Опис приготування:

Морепродукти - це особливий делікатес. Потрібно вміти правильно їх приготувати, щоб зберегти неповторний смак кожного. Можна використовувати різні морепродукти, чим більше їх достаток, тим більш насиченим і смачніше вийде готову страву. Суп подають обов'язково гарячим, розкладаючи красиво в тарілки дари моря.

  • Оливкова олія - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Пластівці червоного перцю - 2 чайних ложки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Стебло селери - 6 штук
  • Картопля - 4 штуки
  • Курячий бульйон - 4 склянки
  • Томатний соус - 350 мілілітрів
  • Молюски - 450 грам
  • Креветки - 250 грам
  • Лихоманка - 350 грам
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
1
У каструлю влийте оливкову олію, розігрійте гарненько. Тим часом очистіть і подрібніть цибулю, часник, викладіть овочі в розігріте масло, додайте пластівці червоного перцю, обсмажуйте 5 хвилин.
2
Вимийте і наріжте дрібно стебла селери, очистіть і наріжте кубиками середнього розміру картопля. Викладіть овочі в каструлю, перемішайте і готуйте пару хвилин, влийте курячий бульйон.
3
Через 3 хвилини після бульйону додайте томатний соус, накрийте каструлю кришкою, варите 20 хвилин на слабкому вогні, за смаком з сіллю.
4
Очистіть і вимийте морепродукти. Рибу (філе) помийте і наріжте шматочками. Через 20 хвилин викладіть всі морепродукти в каструлю, готуйте до відкривання черепашок молюсків, за смаком додайте сіль.
5
Для подачі викладіть в тарілку морепродукти, залийте їх томатним супом, додайте пару крапель оливкової олії, прикрасьте зеленню. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти