Суп з морепродуктів «морський коктейль»
(покроковий рецепт з фото)
Морепродукти поєднують в собі багато якостей: користь, смак і тривале відчуття ситості. Побалуйте себе і близьких першою стравою за рецептом, як приготувати суп з морепродуктів "морський коктейль" .
Подавати цей суп необхідно гарячим, прикрасивши його листям петрушки. Він має гострий, кислувато-солоний смак, що незвично для нашої кухні, але тим не менше дуже смачно. Одним з важливих плюсів є швидкість приготування і відсутність необхідності заздалегідь готувати бульйон.
- Морський коктейль - 250 грам
- Перець чилі - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Печериці - 100 грам
- Вапно - 1-2 штук
- Мал - 100 грам
- Морська моль - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Вода - 1000 мілілітрів
- Запашний перець - 2 грами
- Петрушка зелень - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
1
Разморозьте морський коктейль, якщо він у вас заморожений, промийте.
2
Часник наріжте тонкими пластинами, залийте водою, додайте морську сіль і поставте закипати.
3
Коли вода закипить, додайте рис і варіть його 5 хвилин на середньому вогні.
4
Додайте суміш з морепродуктів і варіть 2 хвилини. Одночасно додайте помиті, очищені і нарізані на половинки гриби.
5
Розріжте лайм і видавіть з нього весь сік в каструлю з супом.
6
Перець чилі наріжте смужками, відправте в суп разом з соєвим соусом і запашним горошком.
7
Помідор наріжте невеликими кубиками, додайте в суп і прокип'ятіть 3-5 хвилин.