Рецепт Суп з морепродуктів «морський коктейль» фото

Суп з морепродуктів «морський коктейль»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Креветки , Морепродукти , Гриби , Печериці , Кальмари , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід
Супи , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Морепродукти поєднують в собі багато якостей: користь, смак і тривале відчуття ситості. Побалуйте себе і близьких першою стравою за рецептом, як приготувати суп з морепродуктів"Морський коктейль" .

Опис приготування:

Подавати цей суп необхідно гарячим, прикрасивши його листям петрушки. Він має гострий, кислувато-солоний смак, що незвично для нашої кухні, але тим не менше дуже смачно. Одним з важливих плюсів є швидкість приготування і відсутність необхідності заздалегідь готувати бульйон.

  • Морський коктейль - 250 грам
  • Перець чилі - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Печериці - 100 грам
  • Вапно - 1-2 штук
  • Мал - 100 грам
  • Морська моль - За смаком
  • Помідор - 1 штука
  • Вода - 1000 мілілітрів
  • Запашний перець - 2 грами
  • Петрушка зелень - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
1
Разморозьте морський коктейль, якщо він у вас заморожений, промийте.
2
Часник наріжте тонкими пластинами, залийте водою, додайте морську сіль і поставте закипати.
3
Коли вода закипить, додайте рис і варіть його 5 хвилин на середньому вогні.
4
Додайте суміш з морепродуктів і варіть 2 хвилини. Одночасно додайте помиті, очищені і нарізані на половинки гриби.
5
Розріжте лайм і видавіть з нього весь сік в каструлю з супом.
6
Перець чилі наріжте смужками, відправте в суп разом з соєвим соусом і запашним горошком.
7
Помідор наріжте невеликими кубиками, додайте в суп і прокип'ятіть 3-5 хвилин.

Схожі рецепти