Рецепт Салат-коктейль з морепродуктів фото

Салат-коктейль з морепродуктів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат-коктейль з морепродуктів - корисний і смачний салат з овочів і морепродуктів.

Опис приготування:

Листя салату добре промити під проточною водою, порвати руками на дрібні шматочки. У підсоленій воді з додаванням 1 ложки вершкового масла зварити морський коктейль. Креветки відварити в підсоленій воді, додавши туди ложку вершкового масла і коньяк.

Морепродукти очистити, остудити (при бажанні можна нарізати) і додати в салат. Яйця перепелині зварити і розрізати навпіл, помідори черрі розрізати на 2 частини.

Приготувати заправку. Для цього в оливкове масло додати сік лимона, соєвий соус і чорний мелений перець, добре перемішати. Заправити салат.


  • Упаковка Морской коктейль- 1 штука
  • Креветки - 300 грам
  • Яйця перепелині - 5 штук
  • Помідори черрі - 300 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - - За смаком
Листя салату добре промити під проточною водою, порвати руками на дрібні шматочки. У підсоленій воді з додаванням 1 ложки вершкового масла зварити морський коктейль. Креветки відварити в підсоленій воді, додавши туди ложку вершкового масла і коньяк.

Морепродукти очистити, остудити (при бажанні можна нарізати) і додати в салат. Яйця перепелині зварити і розрізати навпіл, помідори черрі розрізати на 2 частини.

Приготувати заправку. Для цього в оливкове масло додати сік лимона, соєвий соус і чорний мелений перець, добре перемішати. Заправити салат.

Схожі рецепти