Рецепт Суп «морський коктейль» з вершками фото

Суп «морський коктейль» з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Хочете на обід зробити смачне, дуже легке і вишукану страву? Рекомендую спробувати повторити суп "морський коктейль" з вершками в домашніх умовах.

1. Насамперед потрібно налити в невелику каструлю воду і довести до кипіння. Додати дрібку солі, лавровий лист і будь-які інші спеції за смаком.

2. Викласти морський коктейль, відразу, без розморожування.

3. Вичавити сік половинки лимона і додати в воду.

4. В окремій каструльці довести до кипіння вершки.

5. Зняти вершки з вогню і додати плавлений сир. Щоб маса була однорідною, збити всі блендером. В рецепт приготування супу морський коктейль з вершками можна додати також спеції за смаком.

6. На сковороді розігріти вершкове масло. Очистити болгарський перець і нарізати невеликими кубиками. Викласти на сковороду.

7. Вимити зелена цибуля і подрібнити. Додати до перцю, акуратно перемішати і обсмажити на середньому вогні.

8. Морепродукти відкинути на друшляк і перекласти в вершки.

9. Бульйон, в якому варилися морепродукти, тонкою цівкою влити в вершки.

10. Перекласти в каструлю обсмажені овочі. Проварити близько 2-3 хвилин. Посолити, поперчити і додати сушені трави за смаком.

От і все, суп "морський коктейль" з вершками в домашніх умовах готовий. Подавати до столу його краще з сухариками.


  • Коктейль з морепродуктів - 300 грам
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Плавлений сир - 50 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Трави сушені - 1 щіпка
  • Зелена цибуля - 1 пучок
1. Насамперед потрібно налити в невелику каструлю воду і довести до кипіння. Додати дрібку солі, лавровий лист і будь-які інші спеції за смаком.

2. Викласти морський коктейль, відразу, без розморожування.

3. Вичавити сік половинки лимона і додати в воду.

4. В окремій каструльці довести до кипіння вершки.

5. Зняти вершки з вогню і додати плавлений сир. Щоб маса була однорідною, збити всі блендером. В рецепт приготування супу морський коктейль з вершками можна додати також спеції за смаком.

6. На сковороді розігріти вершкове масло. Очистити болгарський перець і нарізати невеликими кубиками. Викласти на сковороду.

7. Вимити зелена цибуля і подрібнити. Додати до перцю, акуратно перемішати і обсмажити на середньому вогні.

8. Морепродукти відкинути на друшляк і перекласти в вершки.

9. Бульйон, в якому варилися морепродукти, тонкою цівкою влити в вершки.

10. Перекласти в каструлю обсмажені овочі. Проварити близько 2-3 хвилин. Посолити, поперчити і додати сушені трави за смаком.

От і все, суп "морський коктейль" з вершками в домашніх умовах готовий. Подавати до столу його краще з сухариками.

Схожі рецепти