Суп «морський коктейль» з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Хочете на обід зробити смачне, дуже легке і вишукану страву? Рекомендую спробувати повторити суп "морський коктейль" з вершками в домашніх умовах.
1. Насамперед потрібно налити в невелику каструлю воду і довести до кипіння. Додати дрібку солі, лавровий лист і будь-які інші спеції за смаком.
2. Викласти морський коктейль, відразу, без розморожування.
3. Вичавити сік половинки лимона і додати в воду.
4. В окремій каструльці довести до кипіння вершки.
5. Зняти вершки з вогню і додати плавлений сир. Щоб маса була однорідною, збити всі блендером. В рецепт приготування супу морський коктейль з вершками можна додати також спеції за смаком.
6. На сковороді розігріти вершкове масло. Очистити болгарський перець і нарізати невеликими кубиками. Викласти на сковороду.
7. Вимити зелена цибуля і подрібнити. Додати до перцю, акуратно перемішати і обсмажити на середньому вогні.
8. Морепродукти відкинути на друшляк і перекласти в вершки.
9. Бульйон, в якому варилися морепродукти, тонкою цівкою влити в вершки.
10. Перекласти в каструлю обсмажені овочі. Проварити близько 2-3 хвилин. Посолити, поперчити і додати сушені трави за смаком.
От і все, суп "морський коктейль" з вершками в домашніх умовах готовий. Подавати до столу його краще з сухариками.
- Коктейль з морепродуктів - 300 грам
- Солодкий перець - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Вершки - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Плавлений сир - 50 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Трави сушені - 1 щіпка
- Зелена цибуля - 1 пучок
2. Викласти морський коктейль, відразу, без розморожування.
3. Вичавити сік половинки лимона і додати в воду.
4. В окремій каструльці довести до кипіння вершки.
5. Зняти вершки з вогню і додати плавлений сир. Щоб маса була однорідною, збити всі блендером. В рецепт приготування супу морський коктейль з вершками можна додати також спеції за смаком.
6. На сковороді розігріти вершкове масло. Очистити болгарський перець і нарізати невеликими кубиками. Викласти на сковороду.
7. Вимити зелена цибуля і подрібнити. Додати до перцю, акуратно перемішати і обсмажити на середньому вогні.
8. Морепродукти відкинути на друшляк і перекласти в вершки.
9. Бульйон, в якому варилися морепродукти, тонкою цівкою влити в вершки.
10. Перекласти в каструлю обсмажені овочі. Проварити близько 2-3 хвилин. Посолити, поперчити і додати сушені трави за смаком.
От і все, суп "морський коктейль" з вершками в домашніх умовах готовий. Подавати до столу його краще з сухариками.