Морський окунь з вершками і часником
(покроковий рецепт з фото)
Морський окунь дуже смачний, його запікають, смажать і тушкують. В даному рецепті рибу доповнимо вершками і часником, блюдо буде ароматним, а сама риба неймовірно ніжною.
Морського окуня чистити легше, якщо його злегка розморозити, зняти луску, а хвилин через 20-30, потрошити і филировать. При смаженні, перевертаємо окуня широкої лопаткою, щоб ніжне філе залишилося цілим. Мабуть це і є всі складності приготування.
- Морський окунь - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 щіпка
- Кріп - За смаком
Окуня злегка розморожуємо і знімаємо луску.
Риба і витрачати filiruem.
На сковорідку кладемо вершкове масло і розігріваємо.
Обсмажуємо окуня з двох сторін до появи легкої рум'яної скоринки.
Заливаємо окуня вершками, солимо, доводимо до кипіння і прибираємо з вогню.
Додаємо кріп і пропущений через прес часник.
Рибне філе викладаємо на плоску тарілку, поливаємо вершковим соусом і доповнюємо зеленню. Готово, смачного!