Рецепт Морський окунь з вершками і часником фото

Морський окунь з вершками і часником
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Морський окунь
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Морський окунь дуже смачний, його запікають, смажать і тушкують. В даному рецепті рибу доповнимо вершками і часником, блюдо буде ароматним, а сама риба неймовірно ніжною.

Опис приготування:

Морського окуня чистити легше, якщо його злегка розморозити, зняти луску, а хвилин через 20-30, потрошити і филировать. При смаженні, перевертаємо окуня широкої лопаткою, щоб ніжне філе залишилося цілим. Мабуть це і є всі складності приготування.

  • Морський окунь - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кріп - За смаком
морський окунь з вершками і часником - фото крок 1
Окуня злегка розморожуємо і знімаємо луску.
морський окунь з вершками і часником - фото крок 2
Риба і витрачати filiruem.
морський окунь з вершками і часником - фото крок 3
На сковорідку кладемо вершкове масло і розігріваємо.
морський окунь з вершками і часником - фото крок 4
Обсмажуємо окуня з двох сторін до появи легкої рум'яної скоринки.
морський окунь з вершками і часником - фото крок 5
Заливаємо окуня вершками, солимо, доводимо до кипіння і прибираємо з вогню.
морський окунь з вершками і часником - фото крок 6
Додаємо кріп і пропущений через прес часник.
морський окунь з вершками і часником - фото крок 7
Рибне філе викладаємо на плоску тарілку, поливаємо вершковим соусом і доповнюємо зеленню. Готово, смачного!

Схожі рецепти