Суп-пюре з цвітної капусти з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний суп-пюре з цвітної капусти з сиром зовсім нескладно приготувати. Його можна приготувати на швидку руку з дуже простих інгредієнтів. Я люблю супи-пюре і для мене це найсмачніший супчик!
Дуже добре суп-пюре з цвітної капусти з сиром подавати запеченими бутербродами або грінками. За цією технологією можна готувати будь-який овочевий суп-пюре. Головний прийом - обсмажити в каструлі з товстим дном на оливковій олії цибулю і часник, а потім вже додати овочі, бульйон або воду. Я вважаю, що вода з успіхом замінює бульйон, в такі супчики я додаю багато свіжої зелені. Успіхів і приємного апетиту!
- Кольорова капуста - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Пармезан - 12 склянок
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте продукти, капусту розберіть на суцвіття.
Капусту помити і обсушити.
Суцвіття порізати.
Цибулю і часник обсмажити на оливковій олії.
Додати кольорову капусту і бульйон, довести до кипіння.
Варити 15 хвилин до готовності.
Блендером подрібніть суп і додайте сир.
Розмішайте суп до однорідної маси і додайте спеції.
Смачного!