Суп-пюре з цвітної капусти з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Суп-пюре дуже подобається не тільки дорослим, але і дітям. Приготований з цвітної капусти і курячого бульйону, суп виходить дуже ніжним приємною консистенції і з неймовірним ароматом. Рекомендую!
Приготуємо суп-пюре з цвітної капусти з куркою в домашніх умовах. В першу чергу потрібно зварити курячий бульйон. Паралельно відваріть до готовності кольорову капусту. Лук і селеру обсмажте на оливковій олії. Змішайте капусту з цибулею і селерою, додайте трохи бульйону і пюріруйте масу за допомогою блендера. Dolivaem бульйон, довівши суп до необхідної консистенції. Суп подається з зеленню, лимоном і курячим м'ясом. Хай щастить!
- Цвітна капуста - За смаком
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Вода - 1 літр
- Селера - 1-2 штук (стебла)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Лимон - За смаком
- Зелень - За смаком
Зваріть курячий бульйон, додавши ароматні спеції і перець духмяний.
Подрібніть цибулю і селеру і обсмажте їх на оливковій олії 7-8 хвилин.
Розберіть капусту на суцвіття і відваріть в киплячій, підсоленій воді 7 хвилин. З'єднайте разом капусту, цибуля з селерою і півсклянки бульйону. Пюріруйте масу занурювальним блендером.
Додайте гарячий бульйон, довівши суп до необхідної консистенції.
Подавайте суп, додавши в нього куряче м'ясо, подрібнену зелень і скибочки лимона. Смачного!