Рецепт Суп-пюре Креси фото

Суп-пюре Креси
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Люди, яким подобаються супи-пюре, в захваті від цього рецепта. Французький суп готується дуже швидко, інгредієнти використовуються найдоступніші і прості, які тільки можна уявити!

Опис приготування:

Рецепт приготування супу-пюре Креси дуже простий і зрозумілий. Для приготування використані такі інгредієнти: цибуля, морква, імбир, сіль, оливкова олія, Бульйон і koriandr. Суп-пюре подається до столу з насінням гарбуза чи соняшника. Сподіваюся, у вас все вийде!

  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Корінь імбиру - За смаком
  • Бульйон - 0, 5 L
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
суп-пюре Креси - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
суп-пюре Креси - фото крок 2
На оливковій олії обсмажуємо порізану цибулю і корінь імбиру.
суп-пюре Креси - фото крок 3
Додаємо моркву, порізану кружальцями, солимо. Продовжуємо гасити.
суп-пюре Креси - фото крок 4
Вливаємо бульйон і варимо до готовності моркви.
суп-пюре Креси - фото крок 5
За допомогою блендера подрібнюємо овочевий масу з бульйоном.
суп-пюре Креси - фото крок 6
Суп-пюре Креси готовий!
суп-пюре Креси - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти