Сочевичний суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати сочевичний суп-пюре, то цей рецепт вам сподобається! Дуже простий і доступний, але при цьому досить незвичайний на смак. Всім любителям здорової їжі присвячується!
Я дуже сподіваюся, що даний рецепт приготування чечевичного супу-пюре вам припаде до смаку, адже це не тільки ще один оригінальний спосіб урізноманітнити ваш раціон, але ще і вкрай корисне блюдо. Такий суп-пюре можна давати навіть найменшим, - суцільна користь! Та й для тих, хто дотримується здоровий режим харчування, або ж сидить на дієті, цей легкий і смачний супчик доведеться дуже до речі! Так що не бійтеся готувати щось нове, адже тепер і ви знаєте, як зробити сочевичний суп-пюре!
- Сочевиця - 1 Склянка
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Вода - 2 L
1. Підготуємо інгредієнти. Сочевицю я купую в банку вже напівготову, але якщо у вас звичайна, - просто багато разів її промийте, як рис, або попередньо замочіть у воді на годину-дві.
2. Овочі миємо і чистимо. Нарізаємо цибулю і помідори дрібно, а часник пропускаємо через прес.
3. Заливаємо водою сочевицю і ставимо варитися. Овочі обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі.
4. Коли чечевиця набубнявіє і стане м'якою, - додаємо до бульйону суміш зі сковороди. Варимо ще 5-10 хвилин.
5. Солимо, перчим, і додамо приправи за смаком.
6. Коли суп звариться, - відправимо в блендер і змішаємо до однорідного стану.
7. Переливаємо назад в каструлю, і на маленькому вогні доводимо до тієї густоти, яка вам подобається. Посипаємо при подачі зеленню.