Рецепт Сочевичний суп-пюре фото

Сочевичний суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування
Корисний обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати сочевичний суп-пюре, то цей рецепт вам сподобається! Дуже простий і доступний, але при цьому досить незвичайний на смак. Всім любителям здорової їжі присвячується!

Опис приготування:

Я дуже сподіваюся, що даний рецепт приготування чечевичного супу-пюре вам припаде до смаку, адже це не тільки ще один оригінальний спосіб урізноманітнити ваш раціон, але ще і вкрай корисне блюдо. Такий суп-пюре можна давати навіть найменшим, - суцільна користь! Та й для тих, хто дотримується здоровий режим харчування, або ж сидить на дієті, цей легкий і смачний супчик доведеться дуже до речі! Так що не бійтеся готувати щось нове, адже тепер і ви знаєте, як зробити сочевичний суп-пюре!

  • Сочевиця - 1 Склянка
  • Помідори - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Вода - 2 L
сочевичний суп-пюре - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Сочевицю я купую в банку вже напівготову, але якщо у вас звичайна, - просто багато разів її промийте, як рис, або попередньо замочіть у воді на годину-дві.
сочевичний суп-пюре - фото крок 2
2. Овочі миємо і чистимо. Нарізаємо цибулю і помідори дрібно, а часник пропускаємо через прес.
сочевичний суп-пюре - фото крок 3
3. Заливаємо водою сочевицю і ставимо варитися. Овочі обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі.
сочевичний суп-пюре - фото крок 4
4. Коли чечевиця набубнявіє і стане м'якою, - додаємо до бульйону суміш зі сковороди. Варимо ще 5-10 хвилин.
сочевичний суп-пюре - фото крок 5
5. Солимо, перчим, і додамо приправи за смаком.
сочевичний суп-пюре - фото крок 6
6. Коли суп звариться, - відправимо в блендер і змішаємо до однорідного стану.
сочевичний суп-пюре - фото крок 7
7. Переливаємо назад в каструлю, і на маленькому вогні доводимо до тієї густоти, яка вам подобається. Посипаємо при подачі зеленню.

Схожі рецепти