Суп «Креси»
(покроковий рецепт з фото)
Суп "креси" - морквяний крем-суп, популярний у Франції. Суп дуже подобається дітям, а все завдяки ніжною пюре-образної консистенції. Має корисні властивості, помаранчевий і дуже смачний!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування супу "креси" . Французький морквяний крем-суп має ніжний смак і приємною консистенцією. Імбир надає особливу нотку пікантності страві. Подавати слід з греночкамі, зеленню і ложкою сметани. Хай щастить!
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершки - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Бульйон овочевий - За смаком
- Вершки - 200 мілілітрів
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
Готуємо бульйон з однієї цибулини, морква і chereshkov ляльками.
Дрібно нарізаємо часник і цибуля ріпчаста. Обсмажуємо їх на оливковій олії до прозорості.
Тим часом очищаємо і ріжемо кубиками морква.
Додаємо моркву до цибулі і часнику, смажимо ще 2 хвилини.
Проціджуємо бульйон і з'єднуємо з обсмаженими овочами. Варимо до готовності моркви.
Готовий суп обробляємо в блендері.
Протираємо через залізне сито.
Отримане пюре з'єднайте з теплими вершками. Додайте імбир, сіль і перець за смаком. Прогрійте все разом і подавайте до столу.
Суп подається зі сметаною, зеленню і грінками. Смачного!