Рецепт Суп «Креси» фото

Суп «Креси»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Морква
Дієтичне харчування
На обід
Супи, Крем-суп

Суп "креси" - морквяний крем-суп, популярний у Франції. Суп дуже подобається дітям, а все завдяки ніжною пюре-образної консистенції. Має корисні властивості, помаранчевий і дуже смачний!

До вашої уваги - класичний рецепт приготування супу "креси" . Французький морквяний крем-суп має ніжний смак і приємною консистенцією. Імбир надає особливу нотку пікантності страві. Подавати слід з греночкамі, зеленню і ложкою сметани. Хай щастить!

  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
  • Бульйон овочевий - За смаком
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Імбир мелений - 1 Чайна ложка
суп
Готуємо бульйон з однієї цибулини, морква і chereshkov ляльками.
суп
Дрібно нарізаємо часник і цибуля ріпчаста. Обсмажуємо їх на оливковій олії до прозорості.
суп
Тим часом очищаємо і ріжемо кубиками морква.
суп
Додаємо моркву до цибулі і часнику, смажимо ще 2 хвилини.
суп
Проціджуємо бульйон і з'єднуємо з обсмаженими овочами. Варимо до готовності моркви.
суп
Готовий суп обробляємо в блендері.
суп
Протираємо через залізне сито.
суп
Отримане пюре з'єднайте з теплими вершками. Додайте імбир, сіль і перець за смаком. Прогрійте все разом і подавайте до столу.
суп
Суп подається зі сметаною, зеленню і грінками. Смачного!

Схожі рецепти