Суп пюре із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт легкого овочевого супу з весняною зеленню. Смачне, ароматне і корисне блюдо. Готовий суп доповнимо тертим витриманим сиром, який додасть пікантний і насичений смак.
Консистенцію супу корегуйте на свій смак, додаючи більше або менше води. Зелень підійде будь-яка. У мене шпинат, зелена цибуля і кріп, можна додати петрушку, базилік або щавель.
- Картопля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Селера - 1 частина
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сир пармезан - 30 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Шпинат - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Корінь селери і ріпчасту цибулю чистимо, ріжемо крупно і кладемо в каструлю.
Чистимо моркву і картоплю. Відправляємо в каструлю, додаємо воду і ставимо на вогонь. Солимо і варимо до готовності.
У готовий суп додаємо часник і все перемелює блендером.
Наливаємо суп-пюре в порційні тарілки.
Зелена цибуля, кріп і шпинат ріжемо і додаємо в тарілку з супом.
Посипаємо суп тертим сиром і перцем, подаємо до столу. Смачного!