Картопляне пюре зі смаженою цибулею, горіхами і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Картопляне пюре - це цілком самостійне блюдо, а також відмінний гарнір до м'яса і риби. Щоб порадувати свої смакові рецептори, пропоную урізноманітнити пюре деякими добавками. Приступимо!
Ніжне картопляне пюре з приємною пікантною ноткою, яку надає смажений волоський горіх. Виходить дуже смачно і ароматно - обов'язково спробуйте! А я розповім, як таке пюре приготувати.
- Картопля - 8-10 штук
- Яйце - 1 штук
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Кріп - 1 Пучков

Відваріть картоплю до готовності.

Окремо доведіть до кипіння молоко.

Волоські горіхи подрібніть ножем і обсмажте.

Наріжте дрібно кріп.

Цибулю дрібно наріжте і обсмажте.

Готову картоплю пам'ятаєте толкушкой. Додайте сире яйце і вершкове масло. Потім перемішуючи підливайте гаряче молоко, поки пюре не вбере все в себе.

Додайте обсмажені горіхи, кріп і цибулю. Добре перемішайте. Смачного!