Рецепт Суп пшоняний з м'ясом фото

Суп пшоняний з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Крупи , Пшоно і пшениця
ПП рецепти
На обід
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Суп дуже простий, але не без родзинки. Вона полягає в тому, що бульйон будемо варити з фрикадельок і кісточки - такий варіант значно економить час. Зацікавило? Тоді дивіться рецепт.

Опис приготування:

Приготування Пшоно супу почнемо з м'ясного бульйону. Зробіть з фаршу фрикадельки. Проваріть їх з кісточкою в киплячій воді 5-7 хвилин, потім злийте бульйон і залийте холодною водою і варіть до готовності м'яса. Потім додайте в бульйон пшоно, картопля і обсмажені цибулю з морквою. Варіть до готовності, в кінці додайте сіль, спеції і лавровий лист. Перед подачею на стіл дайте хвилин 10-15 настоятися. Смачного!

  • Фарш - 700 грам
  • Пшоно - 80 грам
  • Кісточка - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Вода - 1, 5 L
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
суп пшоняний з м'ясом - фото крок 1
Зробіть з фаршу невеликі фрикадельки. Доведіть в каструлі воду до кипіння, опустіть в неї фрикадельки і кісточку і проваріть хвилин 5-7, потім злийте бульйон і залийте холодною водою. Тепер варіть до готовності м'яса. Така операція зробить наш суп чистіше і смачніше.
суп пшоняний з м'ясом - фото крок 2
Добре промийте пшоно і додайте в бульйон. Воно повинно варитися не менше півгодини.
суп пшоняний з м'ясом - фото крок 3
Додайте порізану кубиками картоплю.
суп пшоняний з м'ясом - фото крок 4
Злегка обсмажте порізані цибулю і моркву і також відправте в суп. Варіть до готовності, в кінці додайте сіль, спеції і лавровий лист. Перед подачею на стіл дайте хвилин 10-15 настоятися.

Схожі рецепти