Суп пшоняний з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Суп дуже простий, але не без родзинки. Вона полягає в тому, що бульйон будемо варити з фрикадельок і кісточки - такий варіант значно економить час. Зацікавило? Тоді дивіться рецепт.
Приготування Пшоно супу почнемо з м'ясного бульйону. Зробіть з фаршу фрикадельки. Проваріть їх з кісточкою в киплячій воді 5-7 хвилин, потім злийте бульйон і залийте холодною водою і варіть до готовності м'яса. Потім додайте в бульйон пшоно, картопля і обсмажені цибулю з морквою. Варіть до готовності, в кінці додайте сіль, спеції і лавровий лист. Перед подачею на стіл дайте хвилин 10-15 настоятися. Смачного!
- Фарш - 700 грам
- Пшоно - 80 грам
- Кісточка - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Вода - 1, 5 L
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Зробіть з фаршу невеликі фрикадельки. Доведіть в каструлі воду до кипіння, опустіть в неї фрикадельки і кісточку і проваріть хвилин 5-7, потім злийте бульйон і залийте холодною водою. Тепер варіть до готовності м'яса. Така операція зробить наш суп чистіше і смачніше.
Добре промийте пшоно і додайте в бульйон. Воно повинно варитися не менше півгодини.
Додайте порізану кубиками картоплю.
Злегка обсмажте порізані цибулю і моркву і також відправте в суп. Варіть до готовності, в кінці додайте сіль, спеції і лавровий лист. Перед подачею на стіл дайте хвилин 10-15 настоятися.