Рецепт Пшоняний суп з грибами фото

Пшоняний суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Крупи , Гриби , Пшоно і пшениця , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Пшоняний вершковий суп з грибами і першої весняної зеленню, черемшой. Цей смачний суп з бархатистою текстурою готується швидко! Вам доведеться витратити всього кілька хвилин на нарізку інгредієнтів!

Опис приготування:

Ділюся з вами рецептом, як приготувати пшоняний суп з грибами. Він готується без додавання обсмажених овочів, тому відмінно підійде людям, стежить за своїм здоров'ям. Суп виходить ніжним, ароматним, ситним і дуже смачним. Готуйте з задоволенням!

  • Пшоно - 150 грам (неповна склянка)
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Вода - 1, 5 L
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Цибуля - 1 пучок
пшоняний суп з грибами - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі і гриби помийте і очистіть.
пшоняний суп з грибами - фото крок 2
Пшоно промийте, залийте гарячою водою, злийте і ще раз промийте. Гриби наріжте тонкими пластинками.
пшоняний суп з грибами - фото крок 3
Цибулю і моркву наріжте дрібними кубиками.
пшоняний суп з грибами - фото крок 4
Складіть все у чашу мультиварки, посоліть і поперчіть за смаком.
пшоняний суп з грибами - фото крок 5
Додайте вершки і воду. Увімкніть режим"Суп" з 40 хвилин, закрийте кришку.
пшоняний суп з грибами - фото крок 6
Черемшу подрібніть і додайте в тарілки.
пшоняний суп з грибами - фото крок 7
Налийте супчик і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти