Пшоняний суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пшоняний вершковий суп з грибами і першої весняної зеленню, черемшой. Цей смачний суп з бархатистою текстурою готується швидко! Вам доведеться витратити всього кілька хвилин на нарізку інгредієнтів!
Ділюся з вами рецептом, як приготувати пшоняний суп з грибами. Він готується без додавання обсмажених овочів, тому відмінно підійде людям, стежить за своїм здоров'ям. Суп виходить ніжним, ароматним, ситним і дуже смачним. Готуйте з задоволенням!
- Пшоно - 150 грам (неповна склянка)
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Вершки - 300 мілілітрів
- Вода - 1, 5 L
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цибуля - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Овочі і гриби помийте і очистіть.
Пшоно промийте, залийте гарячою водою, злийте і ще раз промийте. Гриби наріжте тонкими пластинками.
Цибулю і моркву наріжте дрібними кубиками.
Складіть все у чашу мультиварки, посоліть і поперчіть за смаком.
Додайте вершки і воду. Увімкніть режим "суп" з 40 хвилин, закрийте кришку.
Черемшу подрібніть і додайте в тарілки.
Налийте супчик і подавайте. Смачного!