Суп пшоняний з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт ситного і корисного супу пшоно з куркою пропоную вашій увазі. Не забудьте записати в куховарську книгу!
Пшоно - одна з найкорисніших круп. У ньому багато не тільки вітамінів, але і амінокислот. Тому пшоно варто вживати, якщо є проблеми з шлунково-кишковим трактом. Для приготування супу нам в першу чергу знадобиться куряча грудка (можна ще ніжку взяти). Готується суп просто.
- Картопля - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Пшоно - 1, 5 склянки
- Курка - 800 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Курку промийте, відправте варитися.
Чистий цибулю, морквину.
Не забувайте знімати пінку з бульйону під час варіння.
Потім додайте цілу цибулину. Коли курка звариться, прибираємо цибулю і м'ясо. Штам Бульйон.
Курку остудіть, м'ясо поріжте на шматочки.
Морквину натріть на тертці, додайте в суп.
Промийте пшоно, kartoshku чистий. Надішліть все в суп. Варимо до готовності картоплі, в кінці додайте м'ясо курки.
Суп пшоняний з куркою готовий. Смачного!
Суп пшоняний з куркою готовий. Смачного!