Рецепт Суп Карла П'ятого фото

Суп Карла П'ятого
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Квасоля, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Цей незвичайний суп з яловичини відноситься до французької кухні. Готується на основі яловичини з додаванням червоного вина, квасолі і томатної пасти. До того ж, приготувати такий супчик - просто.

Це класичний рецепт приготування супу Карла П'ятого. Суп відноситься до традиційної французької кухні і готується з досить цікавого набору продуктів. Яловиче м'ясо маринується в соєвому соусі і червоному вині, а потім обсмажується. Бульйон вариться з цього ж м'яса і набору обсмажених овочів. Гарного вам дня!

  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Червоне сухе вино - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2, 5 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Перецьь болгарський - 0, 5 штуки
  • Квасоля відварна - 0, 75 склянки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
суп Карла П'ятого - фото крок 1
Дрібними шматочками наріжте м'ясо.
суп Карла П'ятого - фото крок 2
Тепер змішуємо м'ясо з соєвим соусом і вином. Ставимо в холодильник на 2 годину.
суп Карла П'ятого - фото крок 3
Лук поріжте півкільцями.
суп Карла П'ятого - фото крок 4
Дрібно наріжте часник.
суп Карла П'ятого - фото крок 5
Болгарський перець ріжемо соломкою.
суп Карла П'ятого - фото крок 6
М'ясо витягаємо з маринаду і обсмажуємо на сковороді.
суп Карла П'ятого - фото крок 7
Смажити до рум'яної скоринки.
суп Карла П'ятого - фото крок 8
Кип'ятимо один літр води і кладемо туди обсмажене м'ясо. Варимо бульйон.
суп Карла П'ятого - фото крок 9
Обсмажуємо на оливковій олії цибулю і часник. Смажити до золотистої скоринки.
суп Карла П'ятого - фото крок 10
Кладемо відварену квасолю і перець. Смажимо ще пару хвилин.
суп Карла П'ятого - фото крок 11
Додаємо томатну пасту, добре перемішуємо.
суп Карла П'ятого - фото крок 12
Готову суміш кладемо в бульйон. Додаємо сіль і перець за смаком. Варимо 30 хвилин.
суп Карла П'ятого - фото крок 13
Готовий суп необхідно настояти під кришкою. Смачного!

Схожі рецепти