Суп Карла П'ятого
(покроковий рецепт з фото)
Цей незвичайний суп з яловичини відноситься до французької кухні. Готується на основі яловичини з додаванням червоного вина, квасолі і томатної пасти. До того ж, приготувати такий супчик - просто.
Це класичний рецепт приготування супу Карла П'ятого. Суп відноситься до традиційної французької кухні і готується з досить цікавого набору продуктів. Яловиче м'ясо маринується в соєвому соусі і червоному вині, а потім обсмажується. Бульйон вариться з цього ж м'яса і набору обсмажених овочів. Гарного вам дня!
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Червоне сухе вино - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2, 5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Перецьь болгарський - 0, 5 штуки
- Квасоля відварна - 0, 75 склянки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Дрібними шматочками наріжте м'ясо.
Тепер змішуємо м'ясо з соєвим соусом і вином. Ставимо в холодильник на 2 годину.
Лук поріжте півкільцями.
Дрібно наріжте часник.
Болгарський перець ріжемо соломкою.
М'ясо витягаємо з маринаду і обсмажуємо на сковороді.
Смажити до рум'яної скоринки.
Кип'ятимо один літр води і кладемо туди обсмажене м'ясо. Варимо бульйон.
Обсмажуємо на оливковій олії цибулю і часник. Смажити до золотистої скоринки.
Кладемо відварену квасолю і перець. Смажимо ще пару хвилин.
Додаємо томатну пасту, добре перемішуємо.
Готову суміш кладемо в бульйон. Додаємо сіль і перець за смаком. Варимо 30 хвилин.
Готовий суп необхідно настояти під кришкою. Смачного!