Рецепт Суп харчо простий фото

Суп харчо простий
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Говяжа вирізка , Горіхи , Грецькі горіхи , Мал , Басматі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Корисний обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Scarlet xarco - prostoe, але дуже смачна страва грузинської кухні. Цей ситний суп відомий на весь світ через свого неповторного, кисло-гострого і наповненого ароматними спеціями і зеленню, смаку.

Опис приготування:

Якщо ви ще не знайомі з цією стравою і не знаєте, як приготувати суп харчо простий, тоді вам точно сюди.

Для наваристого бульйону зазвичай використовують яловичину, також основними інгредієнтами виступають рис, грецькі горіхи, спеції і багато зелені. Для кислоти в суп додають соус"Ткемалі" , але якщо у вас його немає, можна замінити томатною пастою, смак буде не гірше. Такий простий набір продуктів, а суп виходить неймовірно ситним, ароматним і дуже смачним.

  • Яловичина - 600 грам
  • Мал - 200 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Ткемалі - 150 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Хміль сунелі - 2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Braai - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Зелену цибулю пір'ячко - 6 штук
1
М'ясо добре промийте і наріжте на шматочки. У каструлю налийте 3 літра води, покладіть туди м'ясо і поставте на вогонь варитися приблизно на три години.
2
Мал добре промийте і залийте водою, щоб прибрати зайвий крохмаль. Мал знадобиться в кінці приготування супу.
3
Цибуля чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його на рослинному маслі до золотистого кольору.
4
Волоські горіхи подрібніть в закривається чаші блендера або в кавомолці. Також можна пропустити їх через м'ясорубку.
5
Коли бульйон звариться, додайте рис і варіть ще 15 хвилин, потім додайте обсмажену цибулю, товчені горіхи, томатну пасту, спеції і соус"Ткемалі" . Дайте супу покипіти ще 5 хвилин і додайте часник і сіль.
6
Зелень подрібніть і додайте в каструлю або порційно в кожну тарілку при подачі.

Схожі рецепти