Суп c солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо традиційний російський суп з солоними огірками - такий, який варили на Русі ще в царські часи. Супчик виходить дуже цікавий - рекомендую спробувати!
Такий супчик в моїй родині користується великою популярністю. Він досить легкий як для шлунка, так і в приготуванні. Особливо добре цей супчик йде на другий день після святкових застіль. Я думаю, що простий рецепт супу з солоними огірками припаде до смаку і вашим рідним, так що - пробуйте готувати і насолоджуйтеся результатом!
- Курка - 400 грам
- Картопля - 4-5 штук (середнього розміру)
- Огірки солені - 4 штуки
- Морква - 1-2 штук (невеликих)
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Корінь селери - 1/2 штуки (половинка кореня середнього розміру)
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Чорний перець мелений - 1-2 Щепоток
- Зелень - 20 грам
Kuritsu зрозуміло, розрізаємо на шматки. Моєму, заливаємо водою і ставимо варити бульйон.
Огірки нарізаємо маленькими кубиками. Можна натерти на тертці, але мені більше подобається, коли вони шматочками. Заливаємо водою і ставимо варити на маленькому вогні.
Картопля чистим, миємо й нарізаємо кубиками. Відправляємо в бульйон.
Чистий цибулю, моркву і корінь селери.
Натираємо селера на тертці, морква і цибуля дрібно нарізаємо і додаємо всі ці овочі в бульйон.
Коли картопля повністю звариться, додаємо в каструлю протушенние солоні огірки, чорний перець і лавровий лист. Якщо зробити це раніше - картопля може бути твердим а не ніжним.
Нехай суп покипит хвилин 5 і тоді пробуйте його на сіль. І лише потім додавайте необхідну кількість солі. Додайте нарізаної зелені і, по бажанню, можна додати кетчупу.