Рецепт Суп з гречкою і солоними огірками фото

Суп з гречкою і солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Крупи, Огірок, Солоний огірок, Гречка
На обід, На вечерю
Супи

Розсольник - яскравий представник національної російської кухні, який має вміти кожна домогосподарка. У цьому рецепті буде розказано, як приготувати суп з гречкою і солоними огірками.

Цей рецепт приготування супу з гречкою і солоними огірками дозволить вам через 2 години готування подати готову страву до столу. Якщо ви віддаєте перевагу супи без м'яса, його можна прибрати з бульйону і залишити для іншої страви. Для аромату можна додати в суп теплий розсіл під час приготування.

  • Свинина - 500 грам
  • Крупа гречана - 150 грам
  • Картопля - 4-5 штук
  • Солоні огірки - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 2-4 Ст. Ложок
  • Чорний перець - За смаком
  • Петрушка корінь - 2-3 штук
  • Лист лавровий - 2 штуки
суп з гречкою і солоними огірками - фото крок 1
Промиваємо свинину в холодній воді. Нарізаємо її на дрібні шматочки. Кидаємо в каструлю з водою і варимо до готовності.
суп з гречкою і солоними огірками - фото крок 2
Перебираємо гречану крупу. Відокремлюємо травинки і чорні крупи, промиваємо в мисці з водою і пропускаємо через друшляк. Чистим, миємо й нарізаємо картоплю.
суп з гречкою і солоними огірками - фото крок 3
Очищаємо цибулю від лушпиння і ріжемо на півкільця.
суп з гречкою і солоними огірками - фото крок 4
Очищаємо моркву від шкіри, моєму в холодній воді і натираємо на тертці.
суп з гречкою і солоними огірками - фото крок 5
Тепер робимо зажарку. Розігріваємо сковороду рослинною олією. Кидаємо в неї цибулю і моркву, roza_ker 5-7 хвилин, постійно помішуючи. Цибуля повинен придбати золотистий відтінок.
суп з гречкою і солоними огірками - фото крок 6
Беремо солоні огірки, нарізаємо їх кубиками. Можна натерти на тертці. Ми залишаємо в холодній воді на 15-20 хвилин.
суп з гречкою і солоними огірками - фото крок 7
Тепер варимо бульйон з м'ясом і послідовно додаємо інгредієнти. Кришку відкриваємо тільки для того, щоб засипати нові інгредієнти. Додаємо гречку. Варимо 5 хвилин. Додаємо чорний перець і лавровий лист. Додаємо картоплю. Варимо 15 хвилин. Додаємо цибулю, морква й огірки. Перемішуємо. Доводимо до кипіння на 5 хвилин. Прибираємо вогонь, залишаємо суп на 20 хвилин.

Схожі рецепти