Суп з гречкою і солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Розсольник - яскравий представник національної російської кухні, який має вміти кожна домогосподарка. У цьому рецепті буде розказано, як приготувати суп з гречкою і солоними огірками.
Цей рецепт приготування супу з гречкою і солоними огірками дозволить вам через 2 години готування подати готову страву до столу. Якщо ви віддаєте перевагу супи без м'яса, його можна прибрати з бульйону і залишити для іншої страви. Для аромату можна додати в суп теплий розсіл під час приготування.
- Свинина - 500 грам
- Крупа гречана - 150 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Солоні огірки - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2-4 Ст. Ложок
- Чорний перець - За смаком
- Петрушка корінь - 2-3 штук
- Лист лавровий - 2 штуки
Промиваємо свинину в холодній воді. Нарізаємо її на дрібні шматочки. Кидаємо в каструлю з водою і варимо до готовності.
Перебираємо гречану крупу. Відокремлюємо травинки і чорні крупи, промиваємо в мисці з водою і пропускаємо через друшляк. Чистим, миємо й нарізаємо картоплю.
Очищаємо цибулю від лушпиння і ріжемо на півкільця.
Очищаємо моркву від шкіри, моєму в холодній воді і натираємо на тертці.
Тепер робимо зажарку. Розігріваємо сковороду рослинною олією. Кидаємо в неї цибулю і моркву, roza_ker 5-7 хвилин, постійно помішуючи. Цибуля повинен придбати золотистий відтінок.
Беремо солоні огірки, нарізаємо їх кубиками. Можна натерти на тертці. Ми залишаємо в холодній воді на 15-20 хвилин.
Тепер варимо бульйон з м'ясом і послідовно додаємо інгредієнти. Кришку відкриваємо тільки для того, щоб засипати нові інгредієнти. Додаємо гречку. Варимо 5 хвилин. Додаємо чорний перець і лавровий лист. Додаємо картоплю. Варимо 15 хвилин. Додаємо цибулю, морква й огірки. Перемішуємо. Доводимо до кипіння на 5 хвилин. Прибираємо вогонь, залишаємо суп на 20 хвилин.