Перловий суп з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
З перлової крупи і солоних огірків можна зробити не тільки знаменитий розсольник. Сьогодні розповім іншу варіацію їх використання. Розповім, як приготувати перловий суп з солоними огірками.
Суп готую з рибою. Можна зробити його на рибному, овочевому бульйоні або на воді. Підійде будь-яка риба: біла, червона і навіть консервована. Суп вийде густий і дуже ситний, з приємною кислинкою, яку дають огірки. Подавайте його тільки гарячим, відразу після приготування або розігрійте.
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 2 штуки
- Чилі - 1 штука
- Перловка - 3/4 склянки
- Стебло селери - 2 штуки
- Консервовані томати - 300 грам
- Риба біла свіжа - 500 грам (філе)
- Солоні огірки - 2 штуки
- Каперсами - 5 чайних ложок
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Кріп - 0, 5 пучка
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Вода або бульйон - 2, 5 L
1. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно, в каструлю налийте олію і обсмажте на ньому цибулю, додайте часник і обсмажуйте ще 30 секунд.
2. Очистіть і вимийте морква, наріжте її шматочками і додайте до цибулі, обсмажуйте 3-5 хвилин.
3. Промийте перловку, викладіть її в каструлю. Подрібніть чилі і викладіть до решти інгредієнтів.
4. Влийте бульйон або воду, варіть після закипання 10 хвилин.
5. Тим часом наріжте дрібно селера і солоні огірки.
6. Викладіть подрібнені інгредієнти в каструлю і доведіть до кипіння.
7. Відкрийте банку консервованих томатів і викладіть її вміст в каструлю.
8. Наріжте білу рибу шматочками, додайте в каструлю. Також додайте каперси, за смаком посоліть і поперчіть. Варіть 5-10 хвилин.
9. Вимийте зелень, дрібно її наріжте, додайте томатну пасту і проваріть ще 1-2 хвилини.
10. Розлийте суп по тарілках і подавайте його відразу до столу.