Суп перловий в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Перловка - одночасно одне з найпростіших і корисних страв у російській кухні. Спеціально для любителів готувати в мультиварці пропоную вам рецепт приготування супу перлового в мультиварці.
Щоб приготувати перловку, потрібно спочатку підготувати крупу. Бажано замочити її з вечора, але в принципі для цього вистачить і трьох годин. Отже, представляю вам покроковий рецепт приготування супу перлового в мультиварці:
1. Обмиваємо перлову крупу.
2. Дрібно нарізаємо зелену цибулю, обов'язково відокремлюємо білу частину від зеленої.
3. Чистимо моркву і селеру і натираємо їх на дрібній тертці.
4. Тепер задіємо мультиварку. Беремо морква, селера, білу частину цибулі, обсмажуємо все в режимі "жарка" протягом 10 хвилин на вершковому маслі.
5. В цей же час нарізаємо кубиками або кільцями ковбаски, печериці. Додаємо в ту ж чашку, обсмажуємо ще 10 хвилин все разом.
6. Тепер додаємо спеції, сіль, томатну пасту, розмішану цукром. Помішуємо все.
7. Додаємо курячий бульйон і воду.
8. Залишилося тільки поставити режим "гасіння" . Таймер ставимо на півтори години.
9. За п'ятнадцять хвилин до готовності додаємо посічену зелень: Kinzu, петрушку і зелену частину цибулі.
10. Подаємо до столу. Смачного!
- Перловка - 1 склянок
- Вода - 3 склянки
- Курячий бульйон - 4 склянки
- Цибуля зелена - 2 штуки (великий)
- Гострі ковбаски з курки - 250 грам
- Петрушка - 2 чайних ложки
- Braai - 2 чайних ложки
- Селера - 1 штука (корінь)
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Морквина - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Мелений перець - За смаком
1. Обмиваємо перлову крупу.
2. Дрібно нарізаємо зелену цибулю, обов'язково відокремлюємо білу частину від зеленої.
3. Чистимо моркву і селеру і натираємо їх на дрібній тертці.
4. Тепер задіємо мультиварку. Беремо морква, селера, білу частину цибулі, обсмажуємо все в режимі "жарка" протягом 10 хвилин на вершковому маслі.
5. В цей же час нарізаємо кубиками або кільцями ковбаски, печериці. Додаємо в ту ж чашку, обсмажуємо ще 10 хвилин все разом.
6. Тепер додаємо спеції, сіль, томатну пасту, розмішану цукром. Помішуємо все.
7. Додаємо курячий бульйон і воду.
8. Залишилося тільки поставити режим "гасіння" . Таймер ставимо на півтори години.
9. За п'ятнадцять хвилин до готовності додаємо посічену зелень: Kinzu, петрушку і зелену частину цибулі.
10. Подаємо до столу. Смачного!