Рецепт Суп перловий в мультиварці фото

Суп перловий в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Перлова крупа
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Перловка - одночасно одне з найпростіших і корисних страв у російській кухні. Спеціально для любителів готувати в мультиварці пропоную вам рецепт приготування супу перлового в мультиварці.

Опис приготування:

Щоб приготувати перловку, потрібно спочатку підготувати крупу. Бажано замочити її з вечора, але в принципі для цього вистачить і трьох годин. Отже, представляю вам покроковий рецепт приготування супу перлового в мультиварці:

1. Обмиваємо перлову крупу.

2. Дрібно нарізаємо зелену цибулю, обов'язково відокремлюємо білу частину від зеленої.

3. Чистимо моркву і селеру і натираємо їх на дрібній тертці.

4. Тепер задіємо мультиварку. Беремо морква, селера, білу частину цибулі, обсмажуємо все в режимі"жарка" протягом 10 хвилин на вершковому маслі.

5. В цей же час нарізаємо кубиками або кільцями ковбаски, печериці. Додаємо в ту ж чашку, обсмажуємо ще 10 хвилин все разом.

6. Тепер додаємо спеції, сіль, томатну пасту, розмішану цукром. Помішуємо все.

7. Додаємо курячий бульйон і воду.

8. Залишилося тільки поставити режим"Гасіння" . Таймер ставимо на півтори години.

9. За п'ятнадцять хвилин до готовності додаємо посічену зелень: Kinzu, петрушку і зелену частину цибулі.

10. Подаємо до столу. Смачного!

  • Перловка - 1 склянок
  • Вода - 3 склянки
  • Курячий бульйон - 4 склянки
  • Цибуля зелена - 2 штуки (великий)
  • Гострі ковбаски з курки - 250 грам
  • Петрушка - 2 чайних ложки
  • Braai - 2 чайних ложки
  • Селера - 1 штука (корінь)
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Морквина - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Мелений перець - За смаком
Щоб приготувати перловку, потрібно спочатку підготувати крупу. Бажано замочити її з вечора, але в принципі для цього вистачить і трьох годин. Отже, представляю вам покроковий рецепт приготування супу перлового в мультиварці:

1. Обмиваємо перлову крупу.

2. Дрібно нарізаємо зелену цибулю, обов'язково відокремлюємо білу частину від зеленої.

3. Чистимо моркву і селеру і натираємо їх на дрібній тертці.

4. Тепер задіємо мультиварку. Беремо морква, селера, білу частину цибулі, обсмажуємо все в режимі"жарка" протягом 10 хвилин на вершковому маслі.

5. В цей же час нарізаємо кубиками або кільцями ковбаски, печериці. Додаємо в ту ж чашку, обсмажуємо ще 10 хвилин все разом.

6. Тепер додаємо спеції, сіль, томатну пасту, розмішану цукром. Помішуємо все.

7. Додаємо курячий бульйон і воду.

8. Залишилося тільки поставити режим"Гасіння" . Таймер ставимо на півтори години.

9. За п'ятнадцять хвилин до готовності додаємо посічену зелень: Kinzu, петрушку і зелену частину цибулі.

10. Подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти