Рецепт Суп (борщ) з м'ясом фото

Суп (борщ) з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Низькокалорійні
На обід
Борщ, Супи

Борщ - легендарне, дуже популярне і неймовірно смачна страва української кухні. І в кожній родині рецепт борщу свій, який передається з покоління в покоління. Давайте приготуємо домашній борщ!

Важко уявити собі українську кухню без борщу. Рецептів цього дивного блюда існує величезна кількість, та й ви самі, напевно, не раз готували борщ. Я розповім вам, як приготувати суп (борщ) з м'ясом. Ситний, наваристий, яскравий і дуже смачний борщ з м'ясом стане зіркою вашого обіду. Подавати його потрібно зі сметаною, з шматочком домашнього чорного хліба і салом. А можна приготувати пампушки.

  • Яловичина - 400 грам
  • Буряк - 3 штуки
  • Капуста - 1/2 штуки
  • Картопля - 5-6 штук
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • М'ясний бульйон - 4 склянки
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки (за смаком)
  • Зелень - 1/2 пучка
  • Крем - 100 грам
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування борщу.
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 2
На рослинному маслі (2 ст. L) обсмажуємо шматочки м'яса (попередньо посоливши їх і поперчити за своїм смаком) до невеликої скоринки.
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 3
Потім перекладаємо обсмажене м'ясо в каструлю, заливаємо м'ясним бульйоном і додаємо лаврове листя.
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 4
Відправляємо каструлю в розігріту до 160 градусів духовку на 40-50 хвилин.
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 5
Тим часом нарізаємо моркву і цибулю дрібними кубиками. Часник трьом на дрібній тертці або пропускаємо через чеснокодавку.
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 6
Шаткуємо дрібно капусту.
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 7
І нарізаємо картопля невеликими кубиками.
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 8
На рослинному маслі обсмажуємо до прозорості цибулю, а потім додаємо моркву.
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 9
Томатну пасту розведіть 1 склянкою води і додайте до цибулі з морквою. Відразу викладаємо тертий буряк і часник. Добре перемішуємо і тушкуємо до напівготовності буряка.
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 10
Дістаємо з духовки м'ясо, додаємо гарячу воду. Доводимо до кипіння, додаємо овочеву суміш зі сковороди і картопля.
суп (борщ) з м'ясом - фото крок 11
Варимо борщ хвилин 20 на невеликому вогні, потім додаємо капусту і, якщо потрібно, гарячу воду (борщ повинен бути густим). Ми залишаємо на вогні борщ на хвилин 10, а потім додаємо дрібно нарізану зелень.

Схожі рецепти