Борщ з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування борщу з м'ясом. Справжня українська класика! смачний, ситний і наваристий ... Ну хіба можна встояти? Спробуйте, дуже хороший варіант першої страви для всієї родини!
Перед вами простий рецепт борщу з м'ясом. Класика, как она есть! Особисто я знаю тільки пару чоловіків, які не люблять це блюдо, але це тільки тому, що вони вегетаріанці. Думаю, тут і справді вся справа в м'ясі, без нього буде не так смачно. А так вийде наваристий і смачний варіант першої страви для всієї родини!
- Свинина - 200 грам
- Буряк - 300 грам
- Печериці - 100 грам
- Цибуля - 200 грам
- Картопля - 400 грам
- Капуста - 400 грам
- Бульйон - 3 L
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Для початку заливаємо м'ясо бульйоном і в режимі "суп" в мультиварці варимо до готовності м'яса. Далі додамо подрібнений картопля, буряк, цибуля, капусту і томатну пасту.
2. Далі додамо спеції і гриби, в режимі "суп" варимо ще як мінімум сорок хвилин.
3. Ось такий він буде гарний!
4. Смачного!