Борщ з квасолею і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Які інгредієнти входять в класичний борщ? Майже всі знають, що це м'ясо, капуста, буряк, картопля і деякі інші овочі. Але що, якщо я вам запропоную альтернативний варіант? Дивіться самі!
Пропоную вам рецепт, в якому описано, як приготувати борщ з квасолею та м'ясом в мультиварці. У супі буде і тваринний, і рослинний білок, дуже корисно. Всі інші інгредієнти зберігаються, як і в класичному борщі. Тому ви отримаєте насичений смак, наваристий бульйон і красивий колір. Суп на всі часи.
- Свиняче ребро - 350 грам
- Буряк - 150 грам
- Квасоля біла - 120 грам
- Морква - 60 грам
- Ріпчаста цибуля - 60 грам
- Білокачанна капуста - 450 грам
- Картопля - 250 грам
- Сік томатний - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
- Вода - 2-2, 5 L
Квасоля залийте окропом на 20 хвилин, щоб вона розм'якшилася.
Підготуйте овочі для заправки. Буряк, морква і цибуля почистіть. Буряк натріть на крупній тертці, морква - на дрібній, а цибуля наріжте.
У чаші мультиварки розігрійте масло на режимі "жарка" . Готуйте в чаші подрібнені овочі, помішуючи.
Через 5 хвилин в мультиварку влийте томатний сік. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
Готову заправку приберіть з мультиварки, а чашу помийте для подальшої готування.
У чашу мультиварки влийте воду. Занурте в неї промиту квасолю і ребра. Поставте режим "варка" з 1, 5 годину.
Поки займіться овочами. Очищену картоплю наріжте кубиками, а капусту наріжте соломкою.
У заправку видавіть через прес часник. Перемішайте.
Десь через годину варіння м'ясо буде готове. Дістаньте його, відокремивши м'якоть від кісток. Наріжте свинину шматочками і додайте їх назад в суп.
Коли режим в мультиварці закінчиться, Borsa сіль. Додайте в нього зажарку, картоплю і капусту. Поставте режим "варка" ще на 15 хвилин.
Дайте готовому борщу трохи настоятися під кришкою. Готовий суп подавайте з петрушкою. Смачного!