Борщ з квасолею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам ще одну варіацію класичного рецепту борщу з квасолею в мультиварці. Такий борщ відрізняється насиченим смаком, швидкістю готування і дієтично, так як готується без м'яса. Рекомендую!
Такий легкий рецепт приготування борщу з квасолею в мультиварці сподобається всім, хто не любить довго стояти біля плити, любить здорову їжу, дотримується дієти, або ж просто любить експерименти на кухні. Словом, дуже літній борщ виходить, а готуючи в мультиварці, ви збережете більшу частину вітамінів і корисних речовин всіх овочів. Рекомендую!
1. Підготуємо овочі. Капусту шаткуємо, і складаємо в мультиварку. Потім чистимо і моєму морквину з цибулею, подрібнюємо, і теж додаємо. Те ж саме стосується і картоплі, нарізуйте її брусочками або кубиками, і теж складайте в мультиварку.
2. Зверху всипаємо стакан консервованої квасолі разом з рідиною з банки, і перемішуємо всі овочі разом з томатною пастою.
3. Солимо, перчим, і додаємо цукор і приправи за смаком. Заливаємо все зверху водою, додамо трохи оцту і рослинного масла.
4. Буряк ми миємо, чистимо і ріжемо на кілька частин. Її ми покладемо в миску для варіння на пару, і поставимо варити поверх інших овочів.
5. Тепер включаємо режим "гасіння" десь 40 хвилин.
6. А вже потім варену буряк трьом на тертці, і домішуємо до борщу. Варимо в режимі "варка на пару" ще кілька хвилин, поки не дійде до кипіння.
Готово! Можете сервірувати стіл і кликати гостей на це вітамінне і яскраве літнє блюдо. До речі, так як ви вже знаєте, як приготувати борщ з квасолею в мультиварці, то можете спробувати подати такий борщ і в холодному вигляді, - отримаєте зовсім інший смак, але не менш цікавий і насичений.
- Буряк - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Капуста - 200 грам
- Квасоля консервована - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1.5 L
- Картопля - 2-3 штук
1. Підготуємо овочі. Капусту шаткуємо, і складаємо в мультиварку. Потім чистимо і моєму морквину з цибулею, подрібнюємо, і теж додаємо. Те ж саме стосується і картоплі, нарізуйте її брусочками або кубиками, і теж складайте в мультиварку.
2. Зверху всипаємо стакан консервованої квасолі разом з рідиною з банки, і перемішуємо всі овочі разом з томатною пастою.
3. Солимо, перчим, і додаємо цукор і приправи за смаком. Заливаємо все зверху водою, додамо трохи оцту і рослинного масла.
4. Буряк ми миємо, чистимо і ріжемо на кілька частин. Її ми покладемо в миску для варіння на пару, і поставимо варити поверх інших овочів.
5. Тепер включаємо режим "гасіння" десь 40 хвилин.
6. А вже потім варену буряк трьом на тертці, і домішуємо до борщу. Варимо в режимі "варка на пару" ще кілька хвилин, поки не дійде до кипіння.
Готово! Можете сервірувати стіл і кликати гостей на це вітамінне і яскраве літнє блюдо. До речі, так як ви вже знаєте, як приготувати борщ з квасолею в мультиварці, то можете спробувати подати такий борщ і в холодному вигляді, - отримаєте зовсім інший смак, але не менш цікавий і насичений.