Борщ пісний з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, борщ є королем перших страв для багатьох з нас. А як бути в пісне час або якщо ви відязикалися від м'яса? Сьогодні я розповім вам, як приготувати борщ пісний з квасолею смачно і просто.
Такий борщ виходить смачним і поживним, він нічим не гірший за той, що ви приготували б з м'ясом. Також в пісне час можна приготувати такий борщ з грибами, виходить смачний і наваристий бульйон. Подавайте борщ зі сметаною, свіжою зеленню і м'яким хлібом. Смачного!
- Капуста - 500 грам
- Картопля - 4 штуки
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Квасоля - 1 штука (біла консервована в банку)
- Томатний сік - 1 Склянка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Запашний перець - 4 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
Овочі все помийте і очистіть. Картопля поріжте кубиками, цибулю дрібно наріжте, буряк і моркву наріжте соломкою.
Буряк тушкуйте на сковороді з маслом близько 15 хвилин.
У каструлю з киплячою водою опустіть картопля, після того як він закипить, опустіть нашатковану соломкою капусту. Варіть 10 хвилин.
Після цього опустіть буряк і варіть 10 хвилин.
Зробіть пассеровку з моркви і цибулі, Потім їх на сковороді з маслом. Потім додайте їх в каструлю.
Потім додайте всі спеції і томатний сік, а також солі. Через кілька хвилин додайте квасолю і варіть 10 хвилин. Потім додайте часник і зелень.